Franchise Πουκαμισάς

5' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμηλό απαιτούμενο κεφάλαιο, ασφαλής κλάδος, υψηλές δυνατότητες κερδοφορίας!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς ιδρύθηκε το 1989 στον Πειραιά από τον μαθηματικό κο Αθανάσιο Πουκαμισά, ο οποίος διατελεί μέχρι και σήμερα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, με θεμελιώδες γνώρισμά του την παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς τομείς, έχει κατορθώσει σήμερα να είναι ο μεγαλύτερος και, κυρίως, ο ποιοτικότερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, οδηγώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες μαθητές στην εισαγωγή τους στις περιζήτητες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το 2014 ο Όμιλός μας είχε 749 επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, ενώ την τελευταία 3ετία οι επιτυχόντες μας ανέρχονται στους 2252!

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς αριθμούν σήμερα 36 πιστοποιημένες δομές σε ολόκληρη τη χώρα και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά φοιτούν σε αυτά πάνω από 5000 μαθητές, ενώ απασχολούνται πάνω από 400 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Ενδεικτικό της ανοδικής πορείας του Ομίλου και της εκτίμησης που χαίρει από ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα είναι το γεγονός πως, τα τελευταία 2 έτη, 16 νέα Φροντιστήρια Πουκαμισάς εγκαινίασαν τη λειτουργία τους, με τα 4 από αυτά να είναι εταιρικά παραρτήματα, ενώ τα 12 μέσω δικαιόχρησης (franchise).

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς διοικείται από εκπαιδευτικούς – επιχειρηματίες, οι οποίοι επενδύουν συνεχώς στον κλάδο της εκπαίδευσης, όντας οι ίδιοι δικαιοπάροχοι αλλά και δικαιοδόχοι του Ομίλου. Χαρακτηριστικά, αναφέρουμε πως από τις 36 συνολικά μονάδες μας, οι 17 ανήκουν στον ίδιο τον κο Πουκαμισά και στους στενούς του συνεργάτες, ενώ οι 19 λειτουργούν με τη μέθοδο της δικαιόχρησης.

Παράλληλα, ο Όμιλός μας έχει αναπτύξει όλες εκείνες τις απαραίτητες υποδομές που υποστηρίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου της χώρας, τόσο στην εκπαιδευτική όσο και στην επιχειρηματική του κατεύθυνση.

Όλα τα εκπαιδευτήρια του Ομίλου μας, καθώς και η Κεντρική Διοίκηση, είναι πιστοποιημένα από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους με σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008 από την TÜV HELLAS, για τον σχεδιασμό και την παροχή των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών, ενώ εφαρμόζουν την ειδική τεχνική προδιαγραφή ΕΛΟΤ 1433:2008.

Επιπλέον, ο Όμιλός μας είναι σήμερα ο μοναδικός φροντιστηριακός όμιλος που διαθέτει δικό του εκδοτικό οίκο, τις Εκδόσεις Πουκαμισάς, οι οποίες παράγουν σπουδαίο εκπαιδευτικό υλικό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής μας λειτουργίας, αλλά παράλληλα διακινείται και σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Την Κεντρική μας Διοίκηση απαρτίζουν 40 έμπειρα στελέχη, τα οποία παρέχουν υποστήριξη σε όλους τους τομείς που αφορούν στην εκπαιδευτική και επιχειρηματική κατεύθυνση του Ομίλου.

Σήμερα, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ένα από τα δυνατότερα brand στον τομέα της εκπαίδευσης στη χώρα μας, με το αποτέλεσμα αυτό να ξεκινά πρωτίστως από την παροχή υψηλότατου επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών, αλλά να εκτείνεται παράλληλα σε όλες τις απαραίτητες δράσεις marketing που κάνουν την κάθε επιχείρηση να ξεχωρίζει από το περιβάλλον του ανταγωνισμού.

Franchise Πουκαμισάς-1

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ

Η επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς απευθύνεται:

• Σε ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα ήθελαν να επενδύσουν στον ασφαλή και προσοδοφόρο κλάδο της εκπαίδευσης, με το brandname και την εκπαιδευτική και επιχειρηματική καθοδήγηση του μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι εκπαιδευτικός, ωστόσο κρίνεται απαραίτητο να απασχολήσει με μισθωτή σχέση κάποιον αξιόλογο εκπαιδευτικό, εγκεκριμένο από τον Όμιλό μας, ως Διευθυντή Σπουδών και καθηγητή της νέας μας μονάδας, βάσει συγκεκριμένου πλαισίου συνεργασίας που έχουμε καταρτίσει.

• Σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα επιθυμούσαν να λειτουργήσουν το δικό τους Φροντιστήριο Πουκαμισάς και να εργαστούν σε αυτό ως Διευθυντές Σπουδών και καθηγητές, εφόσον εγκριθούν και εκπαιδευτούν από τον Όμιλό μας. Οι εκπαιδευτικοί που θα επιθυμούσαν να δημιουργήσουν το δικό τους Φροντιστήριο Πουκαμισάς θα μπορούσαν να το πραγματοποιήσουν είτε μόνοι τους είτε συνεργατικά, αναζητώντας οι ίδιοι συνεργάτες ή επιλέγοντας ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους που προσέρχονται στον Όμιλό μας.

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

Franchise Πουκαμισάς-2

Με βάση τη μακρόχρονη εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης και την εμβριθή και αναλυτική ενασχόλησή μας με όποιο εκπαιδευτικό κομμάτι ασχολούμαστε, αλλά και με εφαλτήριο το ισχυρό brandname «Πουκαμισάς», παρουσιάζουμε 4 επιχειρηματικές προτάσεις σε διαφορετικούς εκπαιδευτικούς τομείς, που εγγυώνται την εκπαιδευτική και επιχειρηματική σας επιτυχία. Αυτές είναι:

Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς

Περιγραφή: Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης για μαθητές Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ, στο οποίο διδάσκονται τα σχολικά μαθήματα, βάσει του προγράμματος σπουδών των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, καθώς και ειδικά μαθήματα, μαθήματα ειδικότητας ΕΠΑΛ, ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο.

Συνολικό ενδεικτικό κόστος επένδυσης, που περιλαμβάνει δικαιώματα δικαιόχρησης, κόστος κατασκευής, κόστος εξοπλισμού και αρχικά έξοδα λειτουργίας, 50.000 ευρώ συν ΦΠΑ.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Πουκαμισάς

Περιγραφή: Κέντρο Ξένων Γλωσσών, στο οποίο διδάσκονται σε μαθητές, αλλά και ενήλικες, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά, καθώς και μαθήματα πληροφορικής για μαθητές και ενήλικες, με σκοπό την απόκτηση διπλωμάτων ECDL.

Συνολικό ενδεικτικό κόστος επένδυσης, που περιλαμβάνει δικαιώματα δικαιόχρησης, κόστος κατασκευής, κόστος εξοπλισμού και αρχικά έξοδα λειτουργίας, 44.000 ευρώ συν ΦΠΑ.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής και Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς

Περιγραφή: Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής, όπως περιγράφεται ανωτέρω, στο οποίο συστεγάζεται Κέντρο Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς, όπου διδάσκονται τα μαθήματα της Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών στους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, αλλά παράλληλα λειτουργεί και ως κέντρο μελέτης.

Συνολικό ενδεικτικό κόστος επένδυσης, που περιλαμβάνει δικαιώματα δικαιόχρησης, κόστος κατασκευής, κόστος εξοπλισμού και αρχικά έξοδα λειτουργίας, 49.000 ευρώ συν ΦΠΑ.

Κέντρο Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό κέντρο για τους μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, στο οποίο συνδυάζεται η διδασκαλία των μαθημάτων της Ελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών με την καθημερινή μελέτη των μαθητών για τις ανάγκες του σχολείου τους.

Συνολικό ενδεικτικό κόστος επένδυσης, που περιλαμβάνει δικαιώματα δικαιόχρησης, κόστος κατασκευής, κόστος εξοπλισμού και αρχικά έξοδα λειτουργίας, 25.000 ευρώ συν ΦΠΑ.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ομίλου μας, στον Πειραιά, Σωτήρος και Αλκιβιάδου 132, 5ος όροφος, στεγάζεται η Διεύθυνση Ανάπτυξης, η οποία βρίσκεται στη διάθεσή σας καθημερινά, στο τηλέφωνο 2104112507 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επίσης, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16:00, ο Όμιλός μας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα το FRANCHISE ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης, στην οποία θα παρουσιάσουμε τις επιχειρηματικές προτάσεις μας αναλυτικά και θα γνωριστούμε με υποψήφιους συνεργάτες μας.

Για πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης.

Franchise Πουκαμισάς-3
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή