Η Jennifer Aniston συγχώρεσε επιτέλους τον Brad Pitt

Η Jennifer Aniston συγχώρεσε επιτέλους τον Brad Pitt

3' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σταρ του Hollywood χάρη στο υποκριτικό της ταλέντο αλλά και στον χαρακτήρα της έτσι όπως τον γνωρίσαμε τουλάχιστον μέσα από τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός ήταν το γλυκό κορίτσι που κατάφερε να παντρευτεί τον Brad Pitt, τον πιο ωραίο άντρα της showbiz, αλλά τελικά πληγώθηκε όταν εκείνος επέλεξε να έχει στο πλευρό του την σεξοβόμβα Angelina Jolie. Δέκα χρόνια μετά το διαζύγιό της, η Jennifer είναι ερωτευμένη, έχει μια λαμπρή καριέρα και δεν την ενοχλεί όταν την ρωτούν για το γάμο του πρώην της.

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό Harper’s Bazaar, η Aniston έδωσε έμμεσες απαντήσεις για το πώς κατάφερε τελικά να ξεπεράσει την απιστία του Pitt αλλά και πως αγάπησε τον εαυτό της και προετοιμάστηκε για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Η 45χρονη ηθοποιός μετά από το επίπονο διαζύγιο και πολλά επικριτικά δημοσιεύματα, βρήκε τον τρόπο να συμβιβαστεί με το παρελθόν της και έμαθε να συγχωρεί. Όπως, άλλωστε, δήλωσε και ο Daniel Barnz, σκηνοθέτης της νέας της ταινίας ‘Cake’, την επέλεξε ως πρωταγωνίστρια αφού ήθελε ‘κάποια που μπορείς να συγχωρέσεις αμέσως’. Η Jennifer έχει την αγάπη του κόσμου γιατί και η ίδια έμαθε μέσα από τις δυσκολίες να συγχωρεί: «Ξέρω να συγχωρώ. Νομίζω είναι πολύ σημαντικό να συγχωρείς. Διαφορετικά το συναίσθημα διογκώνεται σαν τοξικό απόβλητο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι κακεντρεχής. Οι άνθρωποι κάνουν ασυγχώρητα πράγματα αλλά πρέπει να το αφήσεις και να πεις ότι όλοι κάνουμε λάθη, είναι ανθρώπινο». Κρατώντας οποιαδήποτε κακία είναι σαν να παίρνεις εσύ το ποντικοφάρμακο και να περιμένεις το ποντίκι να πεθάνει».

Δεν ήταν τόσο εύκολο για την Jennifer Aniston να αποκτήσει την εμπειρία και τη σοφία που επιδεικνύει σήμερα. Όπως δήλωσε, άλλωστε, για να καταφέρει να ξανακάνει σχέση έπρεπε να περάσει ένα διάστημα μόνη της: «Μετά τα 40 περνάω καλύτερα από πριν και όσον αφορά στη δουλειά, στην εξωτερική μου εμφάνιση αλλά και ψυχολογικά» αφού ο χρόνος που πέρασε μόνη της «με βοήθησε να βρεθώ σε ένα σημείο όπου ήμουν πιο άνετα με τον εαυτό μου και με προετοίμασε για την αγάπη και ένα σύντροφο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παρελθόν μου υπήρξε ‘λιγότερο’ συγκριτικά, ήταν σημαντικό για την εξέλιξή μου σαν γυναίκα. Αλλά αν αγαπάς τον εαυτό σου μόνο στο 70% αυτό θα σου επιστραφεί, έτσι συμπληρώνεις το υπόλοιπο 30% και ξαφνικά έχεις την αγνή και καλή αγάπη μπροστά σου. Και τότε συνειδητοποιείς ότι η αγάπη είναι εύκολη και δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολη». 

Η Jennifer Aniston δηλώνει ότι εμπνέεται δημιουργικά από τον σύντροφό της, τον ηθοποιό Justin Theroux που ασχολείται μεταξύ άλλων και με τη θεατρική συγγραφή και την σκηνοθεσία. Όπως λέει η ηθοποιός «είναι τόσο γοητευτικό να είναι κανείς καλός σε τόσα πολλά πράγματα χωρίς να έχει εγωισμό. Είναι ένας από τους πιο σεμνούς και αξιοπρεπείς ανθρώπους. Δεν είναι σαν κάποιους φίλους μας που είναι νέοι και ανερχόμενοι και ξαφνικά αλλάζουν επειδή γίνονται διάσημοι». Το ζευγάρι γνωρίστηκε όσο εκείνος έγραφε το σενάριο του ‘Tropic Thunder’ και έκαναν παρέα και στα γυρίσματα της ταινίας ‘Wanderlust’ όπου πρωταγωνιστούσαν. Πλέον όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός «είναι αδύνατον να βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά τα μάτια του είναι τόσο όμορφα! Συνήθως καθόμαστε και συζητάμε ατελείωτες ώρες μαζί, κάτι που μου αρέσει πολύ», λέει η Jennifer που θαυμάζει τον Theroux  ακόμα και για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί την υπερβολική δημοσιότητα ως ‘σύντροφος της Jennifer Aniston’: «Το κάνει με μεγάλη χάρη και ευγένεια. Είναι πολύ συνειδητοποιημένος σαν άνθρωπος», παραδέχεται η ηθοποιός.

Η Jennifer Aniston μετά το ‘Cake’ που όπως φημολογείται θα της χαρίσει αρκετές υποψηφιότητες για κινηματογραφικά βραβεία, θα πρωταγωνιστήσει στο sequel της κωμωδίας ‘Horrible Bosses’ ενώ στην προσωπική της ζωή θα συνεχίσει να ασχολείται με αυτά που αγαπάει, τον Justin, τα σκυλιά της και τη διακόσμηση του σπιτιού. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως ‘φιλόδοξη σε υγιές βαθμό’ αφού όπως χαρακτηριστικά λέει «δεν ζω για να δουλεύω, δουλεύω για να ζω. Αγαπώ το σπίτι μου, τα σκυλιά μου, τους φίλους μου και την αθωότητα του να βλέπεις ένα ηλιοβασίλεμα. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να σταματήσεις και να τσιμπήσεις τον εαυτό σου για να πεις ‘είμαι εδώ, έχω κάνει κάτι καλό στη ζωή μου’».  Σαν μια φυσιολογική γυναίκα στα 45 της χρόνια, έτσι και η Jennifer Aniston λατρεύει να επιστρέφει κάθε μέρα στο σπίτι της που έχει διακοσμήσει με μεγάλα μαξιλάρια, ριχτάρια, πολυθρόνες που αποπνέουν μια ζεστασιά που εύκολα βρίσκεις σε σπίτια καθημερινών ανθρώπων αλλά πιο δύσκολα στις βίλλες των αστέρων της μεγάλης οθόνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή