Ξεκίνησε η τηλεδιάσκεψη Χαρδούβελη με τρόικα

Ξεκίνησε η τηλεδιάσκεψη Χαρδούβελη με τρόικα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι η τηλεδιάσκεψη μεταξύ της τρόικας και του υπουργού Οικονομικών , κατά την οποία θα συζητηθούν οι προτάσεις που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση αργά χθες το βράδυ.   Στην τηλεδιάσκεψη μετέχουν και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου και Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της τρόικας εξετάζουν αυτή τη στιγμή μία προς μία τις ελληνικές προτάσεις. Αρμόδια στελέχη αναφέρουν ότι έχει συντελεστεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αν και τα στελέχη της τρόικας συνεχίζουν να διατυπώνουν αρκετές επιφυλάξεις. 

Πιό σκληρή στάση δείχνει να τηρεί αυτή τη στιγμή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ενώ το ευρωπαϊκό κομάτι της τρόικας, αν και δεν είναι απολύτως ικανοποιημένο, εμφανίζεται πιο διαλλακτικό ως προς την επιστροφή του. Στο πλαίσιο αυτό, η τηλεδιάσκεψη που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης, θεωρείται κρίσιμη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων και την επιστροφή της τρόικας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή