Gisele Bündchen: «Η μητρότητα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα»

Gisele Bündchen: «Η μητρότητα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα»

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Gisele Bündchen είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βιομηχανίας της μόδας. Θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται για μια γυναίκα με υπέρμετρες φιλοδοξίες που ακολουθεί το lifestyle που ταιριάζει σε μια λαμπερή σταρ. Όπως, όμως, αποδεικνύει μέσα από την καθημερινότητά της και το δημόσιο προφίλ της, είναι ένα απλό κορίτσι που κάποτε ονειρευόταν να ζει σε ένα δεντρόσπιτο και πλέον απολαμβάνει την μητρότητα και την οικογενειακή ζωή. Η βραζιλιάνα καλλονή έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη βρετανική Vogue όπου αποκάλυψε πώς γνώρισε τον σύζυγό της, τον αθλητή Tom Brady, και εξήγησε γιατί τα παιδιά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

Όταν γνώρισε τον όμορφο παίκτη των New England Patriots – που φέτος αναδείχτηκαν νικητές στο Super Bowl, στον τελικό του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου – η Gisele κατάλαβε αμέσως ότι ήταν ο άντρας της ζωής της. Η γνωριμία έγινε σε ένα blind date που κανόνισε ένας κοινός τους φίλος και όπως εξήγησε το μοντέλο «το ήξερα αμέσως. Έβλεπα στα μάτια του ότι ήταν ένας άντρας με ακεραιότητα που πιστεύει στα ίδια πράγματα με εμένα». Η 34χρονη καλλονή παντρεύτηκε τον αθλητή το 2009 και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 5χρονο Ben και την 2χρονη Vivian ενώ ο Tom έχει ένα ακόμα γιο, τον John, από την σχέση του με την ηθοποιό Bridget Moynahan. Όπως είπε η Gisele «είμαι πολύ στοργική. προέρχομαι από μια μεγάλη οικογένεια και οι γονείς μου ήταν πολύ τρυφεροί. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ως μητέρα είναι να κρατάω τον λόγο μου».

Η βραζιλιάνα καλλονή που δηλώνει ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι η μητρότητα, εξήγησε ότι «όταν τους λέω όχι, το εννοώ. Πάντα τους λέω ότι έχουν όσο χρόνο θέλουν για να ζητάνε πράγματα, αλλά είναι έξυπνα και ξέρουν ότι μόνο αν ενδώσω θα ξεφύγουν». Το μοντέλο μπορεί να θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως αλλά δήλωσε ότι το όνειρό της είναι να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει σε μια φάρμα. «Η πρώτη μου μνήμη είναι να πηγαίνω στο σπίτι της γιαγιάς μου, να αρμέγω τις αγελάδες και να μαζεύω αυγά από τις κότες». Η Gisele θα άφηνε τα πανάκριβα γοβάκια της για να περπατάει ξυπόλυτη, όπως λέει, ανάμεσα σε ζώα «και να ζω σε ένα δεντρόσπιτο σαν τον Tarzan και την Jane. Αυτό είναι το όνειρό μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση».

Μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την Gisele Bündchen μακριά από την πασαρέλα, τα φανταχτερά φορέματα και τις φωτογραφήσεις που την έκαναν διάσημη, αλλά η ίδια αισθάνεται ότι δεν είναι απλά ένα επιτυχημένο μοντέλο: «Η δουλειά μου είναι να είμαι μοντέλο, είμαι η Gisele, η κόρη του Valdir και της Vania, είμαι γυναίκα, είμαι και μοντέλο. Όταν επιστρέφω σπίτι και κλείνω την πόρτα, αυτό τελειώνει εκεί. Εάν θελήσω να δημοσιοποιήσω κάτι, αυτό θα είναι δική μου επιλογή», λέει για τη σχέση της με τη δημοσιότητα αποδεικνύοντας ότι έχει βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ευτυχισμένη οικογενειακή της ζωή και την επαγγελματική της επιτυχία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή