Τσίπρας: «Η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δικές της μεταρρυθμίσεις»

Τσίπρας: «Η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δικές της μεταρρυθμίσεις»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Σήμερα ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της επταμερούς συνάντησης για την Ελλάδα.

Οπως ανέφερε «όλες οι πλευρές όχι μονο επαναβεβαίωσαν τη διάθεση να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση των δυσκολιών, αλλα επαναβεβαίωσαν την κοινή ανάγνωση της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου». Πρόσθεσε μάλιστα πως έπειτα από τη συνάντηση αυτή «είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα, ούτε και το mail Χαρδούβελη, αντιθέτως, η κυβέρνηση θα καταθέσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις τις οποίες και θα υλοποιήσει».

Ταυτόχρονα επαναβεβαιώθηκε, όπως τόνισε, η διάθεση όλων των πλευρών να εργασθούν, ώστε το συντομότερο να υπάρξει η αποκατάσταση της χρηματοδικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ακόμη ότι «ο πρόεδρος Γιουνκέρ επανέλαβε την πρόθεσή του για υλοποίηση προγραμμάτων που θα εκταμιεύσουν ένα σημαντικό ποσό για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».

«Ξαβάζουμε τη διαδικασία στις ράγες γιατί με ευθυνη κάποιων ειχε εκτροχιαστεί», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή