Μεϊμαράκης: Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ σε μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής

Μεϊμαράκης: Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ σε μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πηγαίνουμε σε εκλογές χωρίς να γνωρίζει κανείς το πλαίσιο της οικονομίας, λόγω των έκτακτων εξελίξεων του Αυγούστου», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Κόντρα Channel και πρόσθεσε ότι «γι' αυτό είχα ζητήσει να δοθούν δύο ακόμη εβδομάδες για τις εκλογές».

Απάντησε στον κ. Τσίπρα για τα περί επιστροφής στο παρελθόν και εκδικητικότητας που ανέφερε στην ομιλία του στα Ιωάννινα λέγοντας: «Οι πολίτες μας κρίνουν. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν συνεργάζεται και ότι θα είναι πρωθυπουργός για οκτώ χρόνια. Ας τον κρίνει ο κόσμος. Εγώ έχω δώσει δείγματα σύνθεσης όταν ήμουν πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Τσίπρας δεν δέχεται ούτε να με δει. Αν φτιάξουμε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα λογικής και συμφωνήσουμε, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε. Πρέπει να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις που έχει ψηφίσει, πρέπει να πετύχουμε μικρότερο ποσοστό ύφεσης. Αυτά είναι σημεία που μπορούμε να συμφωνήσουμε».

Επανέλαβε ότι η συμφωνία είναι του Τσίπρα και ότι «εμείς ψηφίσαμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Όσο για το αν μπορεί να συνεργαστεί ένα κόμμα αριστερό με ένα κόμμα της δεξιάς απάντησε: «Με τον Καμμένο γιατί συνεργάζεται; για να του κάνει την βρώμικη δουλειά;», αναφερόμενος στην χθεσινή επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Αναφέρθηκε στις μετρήσεις που δείχνουν ότι είναι δεύτερος, λέγοντας ότι οι δημοσκοπήσεις είναι για όλους εκτός από τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι κοιτάζουν τα ποιοτικά στοιχεία.

Τριήμερη επίσκεψη Μεϊμαράκη για την 80η ΔΕΘ

Τριήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, από αύριο μέχρι και την Κυριακή, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Αύριο στις 4 μ.μ. θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στις 5 μ.μ. με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Πρώτη Σερρών,τη γενέτειρα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει:

– Στις 09:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, κοινή σύσκεψη με τους πρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, αλλά και με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

– Στις 10:45 επίσκεψη στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

– Στις 11:30 σύσκεψη με τα Προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων και στις 13:15 σύσκεψη με τα Προεδρεία Επιστημονικών Φορέων, στο Μουσείο Φωτογραφίας (Λιμάνι).

– Στις 20:00 ομιλία στους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Την Κυριακή, στις 11:30, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και θα ξεναγηθεί σε Περίπτερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή