1. Vegetarian: Ποτέ η χορτοφαγία δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσα! Οι σεφ μας δίνουν τις καλύτερες vegetarian συνταγές τους.
2. Ταξίδι στην Καβάλα: Θαλασσινές λιχουδιές, προϊόντα και νόστιμες στάσεις στην όμορφη μακεδονική πόλη
3. Πικάντικη Λουιζιάνα: Τηγανητό κοτόπουλο, γαρίδες cajun και άλλες νοστιμιές του Αμερικανικού Νότου
4. Μπιφτέκια για κάλεσμα: Ένα πρωτότυπο γιορτινό μενού από τον Κλεομένη Ζουρνατζή
5. Μηλόπιτες… με φαντασία: Οι φετινές αγαπημένες μας
6. Weekend: Περίτεχνες συνταγές για το Σαββατοκύριακο
7. Για πρώτη φορά: Η νέα ζεστή, γλυκόξινη μαρινάδα. Διά χειρός Νένας Ισμυρόγλου
8. Νέα ελληνική κουζίνα: Μαγειρική με ξινά δαμάσκηνα από τον Σωτήρη Ευαγγέλου
9. Κοτοσαλάτες: Οι «προχωρημένες» προτάσεις των σεφ μας
10. Πι+φι: Σάντουιτς για όλες τις ώρες
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ