Αποκαλύψεις σοκ για το δράμα του Οντομ

Αποκαλύψεις σοκ για το δράμα του Οντομ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ατελείωτο μείγμα ναρκωτικών ανιχνεύθηκε, σύμφωνα με την Ντέιλι Μέιλ, στον οργανισμό του Λαμάρ Οντομ, ο οποίος νοσηλευόταν μέχρι αργά χθες βράδυ σε κωματώδη κατάσταση στο Λος Αντζελες. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο 35χρονος πρώην σταρ του ΝΒΑ έχει υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά, το συκώτι του έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά, έχει απώλεια οξυγόνου, και ακόμη κι αν ξεφύγει από τον θάνατο θα ζήσει με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Πηγές από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ανέφεραν πως έχουν γίνει πολλές προσπάθειες «καθαρισμού» του οργανισμού του από τα ναρκωτικά (κυρίως κρακ), αλλά η ποσότητα είναι τέτοια που δεν επιτρέπει αισιόδοξες προβλέψεις. Αμερικανικά ΜΜΕ, όπως το «TMZ», κάνουν λόγο και για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και φυτικών χαπιών σεξουαλικής διέγερσης στο αίμα του, ενώ όσον αφορά τις πιθανότητες επιβίωσής του αυτές δεν φαίνεται να ξεπερνούν το 50%.

Παράλληλα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρήκαν τον Οντομ αναίσθητο στο δωμάτιο οίκου ανοχής έξω από τη Νεβάδα. Στις κλήσεις τους στις πρώτες βοήθειες, αναφέρουν πως ένα λευκό υγρό βγαίνει από το στόμα και τη μύτη του, καθώς και για κάτι σαν αίμα.

Παρότι όλα δείχνουν πως ο Οντομ βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση λόγω εκτεταμένης χρήσης ναρκωτικών ουσιών, δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση της απόπειρας αυτοκτονίας. Ανθρωποι που τον είδαν στον οίκο ανοχής ανέφεραν πως ο Οντομ δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε και μίλαγε για την «κατεστραμμένη ζωή» του. Πρόσφατα, είχε χάσει δύο πολύ καλούς του φίλους από ναρκωτικά, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν πως δεν είχε ξεπεράσει το διαζύγιό του με την Κλόι Καρντάσιαν.

Ο κόσμος του μπάσκετ αγωνιά για την τύχη του Λαμάρ Οντομ και παράλληλα θρηνεί την απώλεια ενός ακόμη νέου ανθρώπου. Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της κατάστασής του, ο πρώην σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νέιτ Χάφμαν, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ο Χάφμαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε γνωστοποιήσει ότι πάσχει από καρκίνο που βρίσκεται στο τελικό στάδιο, και πως δεν του μένουν πολλοί μήνες ζωής. Εφυγε από τη ζωή χθες το πρωί, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του και τον γιο του μόλις έξι ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή