Ποινή κάθειρξης 10 ετών σε γυναίκα που εξέδιδε την κόρη φίλης της

Ποινή κάθειρξης 10 ετών σε γυναίκα που εξέδιδε την κόρη φίλης της

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολική ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε γυναίκα, 41 ετών, διότι εξέδιδε σε 75χρονο την ανήλικη κόρη της φίλης της, φωτογραφίζοντας και βιντεοσκοπώντας τις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Εκτός από την γεωργιανής καταγωγής κατηγορούμενη, το δικαστήριο τιμώρησε με φυλάκιση 6 ετών τον 75χρονο ενώ στους δύο καταδικασθέντες επιβλήθηκε -επιπλέον- χρηματικό πρόστιμο, ύψους 60.000 ευρώ, στον καθένα.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο του 2014, ύστερα από έρευνες του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οπως προέκυψε, η 41 ετών γυναίκα εξανάγκασε την ανήλικη από τη Βουλγαρία να συνευρεθεί ερωτικά, έναντι αμοιβής, με τον 75χρονο Ελληνα. Το κατηγορητήριο περιγράφει δύο ερωτικά «ραντεβού» το διάστημα από το καλοκαίρι του 2012 έως τον Μάρτιο του επόμενου έτους, ένα στο εξοχικό του ηλικιωμένου κι ένα στο γραφείο του.

Η παθούσα τότε ήταν 16 ετών, ενώ όλα συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή