BAUME & MERCIER Classima Gold

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συχνά αναφερόμαστε στο υψηλό κόστος που απαιτεί η απόκτηση ενός ρολογιού πολυτελείας. Ευτυχώς, ορισμένες φορές η «πολυτέλεια» μπορεί να γίνει προσιτή ή να βρίσκεται τουλάχιστον σε πιο «λογικά» πλαίσια. Η Baume & Mercier τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους οίκους που επενδύουν πολύ σοβαρά στο κομμάτι «best value for money», δεδομένου ότι ενδιαφέρεται να προσεγγίσει και ένα νεότερο ηλικιακά κοινό. Η συλλογή Classima αποτελεί ένα έξοχο παράδειγμα μηχανικών ρολογιών που μπορεί να αποκτήσει κάποιος ευκολότερα.

BAUME & MERCIER Classima Gold-1

Μέχρι τώρα είχαμε γνωρίσει μία πλούσια γκάμα μοντέλων Classima από ανοξείδωτο ατσάλι. Το μεγάλο νέο που μας επιφύλασσε το 2016 η Baume & Mercier είναι δύο ολόχρυσα μοντέλα Classima, τα οποία προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές. 5.500 ευρώ για ένα ολόχρυσο μηχανικό ρολόι που φέρει την υπογραφή ενός επώνυμου ελβετικού οίκου με 186 χρόνια ιστορίας, θα συμφωνήσετε, ότι είναι μία εξαιρετική τιμή. Αντιστοίχως το γυναικείο Classima τιμάται στα 4.840€!

BAUME & MERCIER Classima Gold-2

Οι κάσες τους σμιλεμένες από γυαλισμένο κόκκινο χρυσό 18Κ, το ανδρικό σε διάμετρο 39mm και το γυναικείο στα 31mm, φιλοξενούν αυτόματους μηχανισμούς βασισμένους στον ETA 2892, με ωραία διακόσμηση, την οποία μπορεί να θαυμάσει κανείς από το κρύσταλλο ζαφειριού στο πίσω μέρος.

BAUME & MERCIER Classima Gold-3

Αριστοκρατικά κομψό στην απλότητά του το καντράν είναι ολόλευκο με δείκτες και ενδείξεις, όλα από κόκκινο χρυσό και την ημερομηνία σε διακριτικό παράθυρο στο 3. Ένα φίνο λουράκι από μαύρο δέρμα αλιγάτορα ολοκληρώνει το κλασικό σύνολο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Φλαμ Ελλάς (τηλ.: 210-3314653-5)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή