CHOPARD Mille Miglia 2016 XL Race Edition

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιερωμένος στο «ωραιότερο ράλι του κόσμου», τον περίφημο αγώνα αυτοκινήτων Mille Miglia, που διασχίζει την ιταλική εξοχή από τους γραφικούς δρόμους της Εμίλια-Ρομάνα μέχρι τις ορεινές περιοχές της Λομβαρδίας και της Ρώμης, της πόλης με τους επτά λόφους, ο νέος αυτός χρονογράφος της Chopard είναι ένα τέλειο πάντρεμα ακρίβειας, κομψότητας και άνεσης στον καρπό. Εμπνευσμένος σχεδιαστικά από τα ταμπλό των κλασικών αγωνιστικών αυτοκινήτων που ελάμβαναν μέρος στο ράλι Mille Miglia από το 1927 έως το 1940, συνδυάζει το εξής παράδοξο: ρετρό σχεδίαση με απολύτως σύγχρονη αισθητική.

CHOPARD Mille Miglia 2016 XL Race Edition-1

Η κάσα του από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι έχει «χορταστική» διάμετρο 46 mm. Είναι ο μεγαλύτερος χρονογράφος Mille Miglia που έχει βγάλει η Chopard.

CHOPARD Mille Miglia 2016 XL Race Edition-2

To εντυπωσιακό καντράν με τη vintage αισθητική είναι ιδιαιτέρως ευανάγνωστο με τρεις μετρητές χρονογράφου σε γκρι χρώμα που κάνουν ωραία αντίθεση πάνω στο μαύρο φόντο: 30 λεπτών στο 3, 12 ωρών στο 9 και μικρά δευτερόλεπτα στο 6. Στην περιφέρεια υπάρχει η χαρακτηριστική για τα Mille Miglia ταχυμετρική κλίμακα, ενώ μεταξύ 4 και 5 εμφανίζεται η ημερομηνία.

CHOPARD Mille Miglia 2016 XL Race Edition-3

Οι μεγάλοι αραβικοί αριθμοί, εμπνευσμένοι από τη δεκαετία του 1920, και οι ευμεγέθεις δείκτες, φέρουν όλοι φωσφορίζουσα επίστρωση Superluminova.

CHOPARD Mille Miglia 2016 XL Race Edition-4

Στο εσωτερικό κρύβει έναν αξιολογότατο κινητήρα: τον ολοκαίνουριο Chopard Calibre 03.05-C, έναν αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου με column wheel, 60 ώρες power reserve και πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC.

CHOPARD Mille Miglia 2016 XL Race Edition-5
CHOPARD Mille Miglia 2016 XL Race Edition-6

Δείτε τον χρονογράφο Mille Miglia στο video που ακολουθεί.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Chopard Boutique – Kassis (τηλ.: 210-3250555-6)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή