Κουμουτσάκος: «Στις δημοκρατίες οι πρωθυπουργοί δεν κάνουν κρυφά ταξίδια με το κυβερνητικό αεροσκάφος»

Κουμουτσάκος: «Στις δημοκρατίες οι πρωθυπουργοί δεν κάνουν κρυφά ταξίδια με το κυβερνητικό αεροσκάφος»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, καλώντας την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις.

«Στις δημοκρατίες οι Πρωθυπουργοί δεν κάνουν κρυφά ταξίδια αγνώστου σκοπού με το κυβερνητικό αεροσκάφος. Τελεία και παύλα. Εξηγήσεις τώρα», έγραψε ο βουλευτής Β' Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η διαμονή Τσίπρα στο Παρίσι κατά την επιστροφή του από τη Σύνοδο στη Λισαβόνα προκάλεσε σκληρή πολιτική αντιπαράθεση, μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας. «Μεγάλη ζωή για εκείνον, πολύ σκληρή για τους Έλληνες», ανέφερε η αντιπολίτευση, για συναντήσεις με επενδυτικούς παράγοντες κάνει λόγο το Μαξίμου.

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, απαντά στα όσα αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός πάει ταξίδι στο Παρίσι με έξοδα του ελληνικού δημοσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή