«Ομαλοποιείται» η κυκλοφορία στο ύψος της Ελευσίνας – 7 χιλιόμετρα «ουρά» στην Ιονία

«Ομαλοποιείται» η κυκλοφορία στο ύψος της Ελευσίνας – 7 χιλιόμετρα «ουρά» στην Ιονία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ομαλοποιείται σιγά – σιγά η κυκλοφορία στο ύψος της Ελευσίνας όπου υπήρχαν καθυστερήσεις, λόγω των έργων που γίνονται στην περιοχή. Εκτιμώ ότι το αργότερο σε μισή ώρα δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στο σημείο» τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, το βράδυ της Δευτέρας ο διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Νικόλαος Σπανουδάκης, από την Ελευσίνα όπου συντόνιζε το έργο των Υπηρεσιών της Τροχαίας.

Παράλληλα, στα διόδια Αφιδνών δεν παρατηρείται πρόβλημα και οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν χωρίς καθυστερήσεις στην Αθήνα.

Σημειώνεται ακόμη, ότι στις 22:00 έληξε η απαγόρευση της κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.

Καθυστερήσεις στην «Ιονία Οδό»

Στα επτά χιλιόμετρα έφθανε περίπου στις 23:00 το βράδυ η ανάσχεση της κυκλοφορίας στην «Ιονία Οδό», από το ύψος της Γαβρολίμνης, μέχρι και το τούνελ της Κλόκοβας, στο ρεύμα προς Αντίρριο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τα αυτοκίνητα αρχίζουν να μειώνουν ταχύτητα πριν φθάσουν στην Γαβρολίμνη και συγκεκριμένα στο ύψος της κοινότητας Περιθώριο.

Στο μεταξύ, στην περιοχή υπάρχουν αστυνομικοί της Τροχαίας και περιπολικά, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή