Γυναίκες με παραδοσιακές φορεσιές στη Λευκάδα παρουσιάζουν έναν παραδοσιακό χορό στο Διεθνές Φεστιβάλ Λαογραφίας που διεξάγεται στο νησί, το 1963. Ο συγκεκριμένος χορός παραδοσιακά λαμβάνει χώρα πριν από τη συγκομιδή και το πάτημα των σταφυλιών, όπως χαρακτηριστικά υποδεικνύουν τα βαρέλια που οι χορεύτριες ισορροπούν στα κεφάλια τους. (ΑP Photo)

Τα «Σκαθάρια», Πολ, Τζορτζ, Πολ και Ρίνγκο, εξέρχονται του επιβατικού αεροπλάνου που τους μετέφερε στο Σαν Φρανσίσκο, την πόλη σύμβολο της δεκαετίας του '60, στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, το 1966. Οι τέσσερις νεαροί αστέρες από το Λίβερπουλ επισκέφθηκαν την πόλη στα πλαίσια της τρίτης και τελευταίας αμερικανικής περιοδείας τους, η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία σειρά συναυλιών του συγκροτήματος, κλείνοντας κατά κάποιο τρόπο την πρώτη φάση της σπουδαίας μουσικής πορείας τους. (AP Photo)

Λήγει ο Ελληνικός Εμφύλιος Πόλεμος, μετά την εκκαθάριση των τελευταίων αντάρτικων δυνάμεων του Δημοκρατικού Στρατού στο Γράμμο από τις δυνάμεις του Εθνικού Στρατού, τη νύχτα της 29ης προς 30η Αυγούστου, το 1949. (ΑP Photo/Frank Noel) 

Το περίφημο αερόπλοιο «Γκραφ Ζέπελιν» καταφθάνει στο Λέικχαρστ του Νιου Τζέρσει, έχοντας πραγματοποιήσει τον ιστορικό του γύρο του κόσμου, ο οποιός θεωρείται η κορυφαία στιγμή της εποχής του συγκεκριμένου αεροπορικού μέσου, το 1929. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ