ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Θα λογοδοτήσουν Τσίπρας και Καμμένος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Οι κ. Καμμένος και Τσίπρας θα λογοδοτήσουν για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας στα όσα δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μία ημέρα μετά τη θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες» ανέφερε η κυρία Σπυράκη που διέψευσε εκ νέου τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για τις υποτιθέμενες σχέσεις Σφακιανάκη με την Νεα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για άθλιους συκοφάντες

«Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου», αναφέρει η κυρία Σπυράκη, η δήλωση της οποίας καταλήγει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί.Αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκληση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης.

Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ