ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Καμμένος: Μόνο με Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών αλλαγή θέσης στο Σκοπιανό

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τη θέση του ότι δεν θα ψηφίσει τη χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ επανέλαβε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας ο Πάνος Καμμένος.

Οπως είπε χαρακτηριστικά «ως αρχηγός κόμματος η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Υπάρχει μια εν ενέργεια απόφαση για μη χρήση του όρου Μακεδονία, η οποία έχει ληφθεί στο Συμβούλιο Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή» και υπενθύμισε πως «για να ανατραπεί αυτό και να υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στη θέση της Αθήνας έναντι του ζητήματος, η θέση η δική μου, η θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι πως θα πρέπει να γίνει σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Η δική μας η θέση θα είναι και πάλι η μη χρήση του όρου Μακεδονία», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Κοτζιά τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών ενώ δεν υπεισήλθε στο θέμα της ονομασία περαιτέρω, για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις όπως είπε- και κάλεσε να κινηθούν αναλόγως και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα. "Η κυβέρνηση είναι μία και ενιαία" πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε και επίθεση κατά της ΝΔ αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη προσωπικά αποδίδοντας εμμονή υπέρ της συνθέτης ονομασίας.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ