Βαρβιτσιώτης για Κατσίκη: Ίδια σκέψη και λόγος με τη Χρυσή Αυγή

Βαρβιτσιώτης για Κατσίκη: Ίδια σκέψη και λόγος με τη Χρυσή Αυγή

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν είδα να έχει βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποια ανακοίνωση για να καταδικάζει την ρητορεία του κ.Κατσίκη που είναι ίδια στη σκέψη και στο λόγο με αυτή της Χρυσής Αυγής», είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας τη δήλωση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κωνσταντίνου Κατσίκη, ο οποίος μιλώντας στην Ολομέλεια, έφτασε στο σημείο να εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

«Δεν το κάνετε γιατί για εσάς ο κ. Κατσίκης είναι χρήσιμος για την κυβερνητική σας πλειοψηφία», συμπλήρωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Κατσίκης  εμφανίστηκε σήμερα αντίθετος με τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, επικρίνοντας έντονα όσους την υιοθετούν και έκανε λόγο για «λογική παράνοιας» και «σεξουαλικά παρεκτρεπομένους».

«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το που κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι.  Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;», είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ προκαλώντας την αντίδραση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή