Στον δεύτερο γύρο του Roland Garros Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Στον δεύτερο γύρο του Roland Garros Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το… δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στο φετινό Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κερδίζει με 2-0 σετ την Μάντι Μινέλα, στην πρεμιέρα του φημισμένου τουρνουά που διεξάγεται στο Παρίσι και πέρασε στον δεύτερο γύρο.

Η Σάκκαρη προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 2-0, ωστόσο η 32χρονη τενίστρια από το Λουξεμβούργο πήρε διαδοχικά πέντε γκέιμ και μαζί τους το προβάδισμα, για να έρθει η άμεση αντίδραση από πλευράς της 22χρονης αθλήτριάς μας.

Η οποία ισοφάρισε σε 5-5 αρχικά και στο τάι μπρέικ, παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-0, επικράτησε με 7-5, παίρνοντας πλεονέκτημα για τη συνέχεια με 7-6 στα γκέιμ, μετά από μία ώρα και επτά λεπτά.

Αντιθέτως, στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη πήρε το προβάδισμα με το… καλημέρα και μετά από 49 λεπτά τελείωσε τον αγώνα με 6-2 σετ.

Πρώτη νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Roland Garros και για τον Τσιτσιπά

Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-1 σετ (7-5, 6-7, 6-4, 6-3) τον Ισπανό Κάρλος Τάμπερνε για τον πρώτο γύρο του γαλλικού Grand Slam και πήρε το «εισιτήριο» για τη συνέχεια, ακολουθώντας τα βήματα της Μαρίας Σάκκαρη.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε στο Νο 34 της ATP και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Ντομιμίκ Τιμ.

Πηγή: sport-fm.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή