Απιαστο… όνειρο για την ΕΛ.ΑΣ. ο Πάσσαρης

Απιαστο… όνειρο για την ΕΛ.ΑΣ. ο Πάσσαρης

11' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ανοιχτή πληγή για το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας έχει εξελιχθεί ο 26χρονος κακοποιός Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος έγινε αιτία για την παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου Ιωάννη Γεωργακόπουλου. Το βράδυ της Τρίτης ήταν η τρίτη φορά, που κατάφερνε να ξεφύγει από τα χέρια των αστυνομικών. Το Φεβρουάριο του 2000 ενεπλάκη μαζί με δύο Ρουμάνους συνεργούς του σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην πλατεία Βάθη, κατά την οποία τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί και σκοτώθηκε ένας Ρουμάνος. Ηταν τότε που ο Πάσσαρης δήλωνε ότι για να εκδικηθεί το θάνατο του συνεργού του θα σκότωνε αστυνομικούς. Ενα χρόνο αργότερα, τον περασμένο Φεβρουάριο, έκανε πράξη τις απειλές του και κατάφερνε να αποδράσει από το Γενικό Κρατικό, αφήνοντας πίσω τους δύο νεκρούς αστυνομικούς και έναν τραυματία. Προχθές το βράδυ κατάφερε να ξεφύγει από ενέδρα που του έστησαν αστυνομικοί, εκθέτοντας ανεπανάληπτα την Ελληνική Αστυνομία και την ηγεσία της, που πριν από μερικούς μήνες έθετε σαν προσωπικό στοίχημα τη σύλληψη του κακοποιού. Το στοίχημα αυτό ανανεώθηκε χθες διά στόματος του, πρώην πλέον, αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος δήλωσε ότι «οι προσπάθειες συνεχίζονται και θα καταλήξουν σε σύλληψη». Λίγο αργότερα υπέβαλε την παραίτησή του και οι προσπάθειες αυτές θα συνεχισθούν εν τη απουσία του.

Το πλήγμα ωστόσο στην αξιοπιστία της Ελληνικής Αστυνομίας ελάχιστα επουλώνεται με αυτή την παραίτηση. Οι προσπάθειες να εξηγηθεί η αποτυχία, να δικαιολογηθούν τα λάθη και οι παραλείψεις, μοιάζουν να πέφτουν στο κενό εμπρός στα γεγονότα: ένας επικίνδυνος κακοποιός ξέφυγε μέσα από τα χέρια ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων, όχι έπειτα από τυχαία συμπλοκή αλλά έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Β. Πολύδωρας, συντονιστής της διαρκούς επιτροπής δημόσιας τάξης, δήλωσε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και το ΚΥΣΕΑ αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη ως προς την επιλογή του νέου Αρχηγού, η οποία πρέπει να γίνει άμεσα και με διαφανή κριτήρια.

Πώς γελοιοποιήθηκε η «οργανωμένη επιχείρηση»

Τρίτη βράδυ, ώρα 10.30. Από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Ιππάρχου 52-54, στον Νέο Κόσμο, ακούγονται τρεις απανωτοί πυροβολισμοί. Ενα λεπτό αργότερα από την είσοδο της πολυκατοικίας βγαίνει τρέχοντας ένας αδύνατος νεαρός με μακρυά μαλλιά και γυαλιά. Μόλις έχει γραφτεί μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας, ένα πρωτοφανές φιάσκο. Ο Κώστας Πάσσαρης, ένας από τους πιο σκληρούς και αδίστακτους κακοποιούς στα χρονικά, έχει καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τα χέρια των αστυνομικών και να γελιοποιήσει μια οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας.

Τετάρτη μεσημέρι, 10ος όροφος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ιωάννης Γεωργακόπουλος, ξετυλίγει το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης, περιγράφοντας πώς στήθηκε η «καλώς οργανωμένη» κατά τα λεγόμενά του επιχείρηση και προσπαθεί να εξηγήσει τι πήγε στραβά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Γεωργακόπουλος, η ιστορία άρχισε πριν από λίγες ημέρες, όταν στην Ασφάλεια έφθασαν πληροφορίες για ένα άτομο που διαμένει στην οδό Ιππάρχου, στον Νέο Κόσμο και διακινεί όπλα και ναρκωτικά. Επειτα από προσεκτικό σχεδιασμό, αποφασίσθηκε η πραγματοποίηση αστυνομικής επιχείρησης για να εξακριβωθεί εάν η πληροφορία είναι αληθινή. Χθες, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, αστυνομικοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ο 24χρονος Δημήτρης Πολυδωρόπουλος. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, δύο χειροβομβίδες, φορητούς ασυρμάτους της αστυνομίας, κατάσταση με τους κωδικούς συχνοτήτων της αστυνομίας, δύο πιάτα με κοκαΐνη και μεγάλο αριθμό από σφαίρες.

Ο Πολυδωρόπουλος μεταφέρθηκε αμέσως στα κεντρικά της Ασφάλειας και αξιωματικοί άρχισαν να τον ανακρίνουν. Ο νεαρός, αρχικά ιδιαίτερα φειδωλός στις απαντήσεις του, κάποια στιγμή αποκάλυψε ότι στο εν λόγω διαμέρισμα τον επισκεπτόταν κατά καιρούς ο Κώστας Πάσσαρης. Αυτό προέκυψε και από σημειώσεις σε ατζέντες, που βρήκαν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας άρχισαν απανωτές συσκέψεις για τον άμεσο σχεδιασμό επιχείρησης, προκειμένου να συλληφθεί ο διαβόητος κακοποιός.

Σαν καλύτερη λύση, ώστε να διασφαλισθεί η ασφάλεια των περιοίκων, καθώς ο Πάσσαρης έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα σκληρός και αδίστακτος, προκρίθηκε η σκέψη, η επιχείρηση για τη σύλληψή του να γίνει μέσα στο διαμέρισμα του Πολυδωρόπουλου. Εκεί μετέβη επταμελής ομάδα των ΕΚΑΜ με επικεφαλής αξιωματικό των ειδικών αυτών δυνάμεων. Εξω από την πολυκατοικία και στη γύρω περιοχή ακροβολίσθηκε μεγάλος αριθμός ανδρών της αστυνομίας.

Επειτα από μεγάλη αναμονή γύρω στις 10.30 το βράδυ, αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από την πολυκατοικία και παρακολουθούσαν την είσοδο ειδοποίησαν τους άνδρες των ΕΚΑΜ ότι κάποιος ύποπτος μπήκε στην πολυκατοικία. Ο άγνωστος είχε μακρυά μαλλιά και φορούσε γυαλιά. Δεν έμοιαζε με τον Πάσσαρη. Λίγο αργότερα ο άγνωστος ξεκλείδωνε την πόρτα του διαμερίσματος του Πολυδωρόπουλου. Μόλις πέρασε το κατώφλι, δύο άνδρες που βρίσκονταν πίσω από την πόρτα του φώναξαν «αστυνομία, ακίνητος». Ο άγνωστος τραβάει πιστόλι και, ταυτόχρονα, προσπαθεί να κλείσει την πόρτα. Ενας από τους αστυνομικούς πυροβολεί τρεις φορές. Μία σφαίρα χτυπάει το πιστόλι του αγνώστου, ο οποίος τραυματίζεται από θραύσματα και ρίχνει το πιστόλι κάτω. Κλείνει την πόρτα και τρέπεται σε φυγή. Οι άνδρες των ΕΚΑΜ αιφνιδιάζονται. Χωρίς να επικοινωνήσουν με τους αστυνομικούς που βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία, σπεύδουν στις σκάλες και οι μισοί ανεβαίνουν προς τους πάνω ορόφους, ενώ οι άλλοι μισοί κατεβαίνουν προς την έξοδο, για να καλύψουν κάθε ενδεχόμενη διαδρομή διαφυγής.

Ο κακοποιός, εν τω μεταξύ, έχει ήδη φθάσει στο ισόγειο. Χωρίς να διστάσει στιγμή, βγαίνει από την πολυκατοικία τρέχοντας. Οι αστυνομικοί που βρίσκονται ακροβολισμένοι τον βλέπουν, αλλά δεν κινούνται για να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Ο δράστης στρίβει στο πρώτο στενάκι, στην οδό Εκαταίου και εξαφανίζεται.

Ελάχιστοι γείτονες αντελήφθησαν τι ακριβώς συνέβη

Μεσημέρι Τετάρτης και στην ήσυχη γειτονιά στο Νέο Κόσμο, όπου εκτυλίχθηκε το απίστευτο αυτό περιστατικό, όλοι είναι ακόμα ανάστατοι. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πλέον καταζητούμενος εγκληματίας στην Ελλάδα σύχναζε στο διπλανό σπίτι, στο γειτονικό δρόμο, στην ίδια περιοχή. Ελάχιστοι ήταν και εκείνοι που αντελήφθησαν τι ακριβώς συνέβη οι περισσότεροι άκουσαν απλά τους πυροβολισμούς και λίγοι ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά…

Στην οδό Ιππάρχου, έξω από την πολυκατοικία στον αριθμό 52-54, οι περίοικοι έχουν σχηματίσει «πηγαδάκια» και σχολιάζουν έκπληκτοι το αναπάντεχο γεγονός. Ο νεαρός Δημήτρης Πολυδωρόπουλος μεγάλωσε σε αυτό το σπίτι, που ανήκει στη γιαγιά του, εκεί έμενε για πολλά χρόνια και η οικογένειά του. «Τα τελευταία χρόνια έμενε μόνος του. Οι γονείς του είναι διαζευγμένοι και μένουν και οι δύο σε διαφορετικές περιοχές», λέει η κα Στεφανία Σακαρέλου, που διατηρεί κατάστημα ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία.

Οι εκδοχές, για το πώς εκτυλίχθηκε η καταδίωξη του διαβόητου κακοποιού διαφέρουν. Κάποιοι λένε ότι διέφυγε πεζή, κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι επιβιβάστηκε σε μηχανή μικρού κυβισμού, που βρισκόταν σταθμευμένη σε διπλανό δρόμο. «Είχα κατέβει να πετάξω τα σκουπίδια όταν τον είδα», λέει ο Αντώνης Τσακίρης, κάτοικος της περιοχής. «Εχει ύψος περίπου 1,75 μ., είχε μακριά μαύρα μαλλιά, φορούσε κόκκινη μπλούζα, άσπρο παντελόνι και κρατούσε στο χέρι του ένα όπλο. Αμέσως φώναξα πιάστε τον!, αλλά εκείνος εξαφανίστηκε στα στενά τρέχοντας». «Εβλεπα τηλεόραση όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. Αμέσως κατέβηκα στο δρόμο, όπου βρίσκονταν τουλάχιστον επτά Ζητάδες και 3-4 περιπολικά», λέει ο κ. Νίκος Τζόβας, κάτοικος της οδού Ευδόξου. «Ενας αστυνομικός με έκανε άκρη και μου είπε πήγαινε σπίτι σου, εδώ κινδυνεύεις. Η αστυνομία είχε ήδη αποκλείσει όλους τους γύρω δρόμους».

«Λίγο μετά τους πυροβολισμούς, τα σκυλιά στην αυλή πίσω από σπίτι μου άρχισαν να γαβγίζουν έντονα. Είμαι σίγουρη ότι πρέπει να πέρασε από εκεί», λέει η κα Γεωργία Λουδάρου, κάτοικος της οδού Εκαταίου. «Ολοι φοβηθήκαμε και μείναμε μέσα. Και αμέσως ο τόπος γέμισε αστυνομικούς».

Οι δικαιολογίες για το φιάσκο

Η πίεση του χρόνου, οι λίγες ώρες που είχαν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας στη διάθεσή τους, προκειμένου να σχεδιάσουν την επιχείρηση σύλληψης που δεν τους έδωσε τη δυνατότητα εναλλακτικών σχεδίων, ώστε να καλυφθούν όλα τα ενδεχόμενα, είναι ο βασικότερος λόγος που επικαλέσθηκε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Ιωάννης Γεωργακόπουλος, για να δικαιολογήσει την αποτυχία της επιχείρησης για τη σύλληψη του Κώστα Πάσσαρη.

Στην «καλοσχεδιασμένη επιχείρηση» ο κοινός νους έχει να προτάξει μια σειρά από ερωτήματα, τα οποία είτε μένουν αναπάντητα, είτε λαμβάνουν απαντήσεις που δεν πείθουν απόλυτα. Και μόνο το γεγονός ότι ένας κακοποιός καταφέρνει να διαφύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι δεν τον βρήκαν τυχαία απέναντί τους αλλά έστησαν ενέδρα για τη σύλληψή του, δεν είναι διόλου τιμητικό για την αστυνομία.

Οπως όλα δείχνουν, το σημαντικότερο λάθος που έγινε στην όλη επιχείρηση ήταν ότι οι άνδρες των ΕΚΑΜ, μόλις ο Πάσσαρης κατάφερε να διαφύγει κλείνοντας πίσω του την πόρτα του διαμερίσματος, δεν ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους αστυνομικούς, που βρίσκονταν έξω από την πολυκατοικία.

Αυτό βέβαια, δεν απαλλάσσει ευθυνών τους τελευταίους, οι οποίοι είδαν έναν άνθρωπο να βγαίνει τρέχοντας από το χώρο που παρακολουθούσαν και δεν έσπευσαν να τον σταματήσουν για να εξακριβώσουν τα στοιχεία του.

Μία από τις δικαιολογίες που ακούστηκε για αυτό ειδικά το σημείο, είναι ότι δεν αναγνώρισαν στο πρόσωπο του φυγάδα τον Πάσσαρη. Από την άλλη πλευρά όμως, με κάθε ευκαιρία οι αξιωματικοί της αστυνομίας δήλωναν ότι ο κακοποιός θα πρέπει να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος και, άρα, να μην μοιάζει με τον Πάσσαρη.

Η δικαιολογία ότι ο ύποπτος δεν έμοιαζε με τον Πάσσαρη, καθώς φορούσε περούκα και γυαλιά, χρησιμοποιήθηκε για να απαντηθεί ένα ακόμη ερώτημα, που έχει να κάνει με το ότι οι άνδρες των ΕΚΑΜ, που περίμεναν στο διαμέρισμα δεν άφησαν τον κακοποιό να μπει μέσα, αλλά του ζήτησαν να παραδοθεί αμέσως μόλις αυτός πρόβαλε στο κατώφλι. Οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι δεν είναι ο Πάσσαρης και θεώρησαν εύκολη δουλειά τη σύλληψη του υπόπτου για να αιφνιδιασθούν αμέσως μετά, όταν εκείνος τράβηξε όπλο.

Επίσης, για να επανέλθουμε στους αστυνομικούς που περίμεναν έξω από την πολυκατοικία, για να δικαιολογηθεί η αδράνειά τους ακούστηκε το επιχείρημα ότι, όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς από το δεύτερο όροφο, θεώρησαν ότι η υπόθεση είχε λήξει και δεν έδωσαν σημασία στον άνθρωπο που βγήκε τρέχοντας.

Ενα άλλο σημείο, το οποίο χρήζει αναφοράς έχει να κάνει με την προσπάθεια της αστυνομίας να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την ασφάλεια των περιοίκων. Από τα διαμερίσματα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου στήθηκε η επιχείρηση, έτυχε να απουσιάζουν οι ένοικοι, πιθανότατα σε διακοπές. Η πολυκατοικία έχει πέντε ορόφους. Οι ένοικοι των υπολοίπων διαμερισμάτων δεν ειδοποιήθηκαν. Τι θα γινόταν αν ο διαβόητος κακοποιός, στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεφτε σε κάποιο ένοικο ή έβρισκε ανοιχτή την πόρτα ενός από τα διαμερίσματα;

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της Αστυνομίας

Την παραίτησή του από τη θέση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας υπέβαλε χθες ο αντιστράτηγος Ιωάννης Γεωργακόπουλος για λόγους ευθιξίας, αμέσως μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Πάσσαρη και την απόδραση του κακοποιού. Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε αποδεκτή την παραίτηση, επισημαίνοντας ότι «επί των ημερών που ο κ. Γεωργακόπουλος ήταν αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., στο Σώμα έγιναν σημαντικά βήματα αναβάθμισης». Ο κ. Γεωργακόπουλος υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία επί 37 χρόνια, εκ των οποίων τα τρία τελευταία από τη θέση του αρχηγού. Ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας θα ορισθεί έπειτα από συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

Στην παρανομία από την εποχή που ήταν φαντάρος

Ενας από τους πιο αδίστακτους κακοποιούς των τελευταίων χρόνων θεωρείται από τους αστυνομικούς ο 26χρονος Κωνσταντίνος Πάσσαρης, ο οποίος έχει επανειλημμένα απασχολήσει τις διωκτικές αρχές. Το χρονικό των παρανομιών του άρχισε όταν κηρύχθηκε λιποτάκτης από το στρατό, επειδή απέδρασε από τις στρατιωτικές φυλακές του Αυλώνα. Το 1996 λήστεψε μία γυναίκα που πουλούσε φρούτα έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό της Καλλιθέας. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο Πάσσαρης καταδιώχθηκε από αστυνομικούς, εναντίον των οποίων δεν δίστασε να πυροβολήσει. Τελικά συνελήφθη και φυλακίσθηκε.

Εκτείοντας την ποινή του στις φυλακές Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, γνωρίσθηκε με τον Ρουμάνο Νικολάε Γκόρεα. Στις 12 Νοεμβρίου του 1999 ο Γκόρεα αποφυλακίσθηκε και απελάθηκε από τη χώρα μας. Μερικές ημέρες αργότερα επέστρεψε λαθραία. Στις 4 Δεκεμβρίου του 1999 αποφυλακίσθηκε και ο Πάσσαρης. Συναντήθηκε με τον Γκόρεα και συνέστησαν σπείρα, στην οποία στρατολόγησαν τον Ρουμάνο Ιον Βασίλι. Από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 17 Φεβρουαρίου του 2000 η σπείρα ανέπτυξε σημαντική κακοποιό δράση. Τα μέλη της προμηθεύτηκαν βαρύτατο οπλισμό, αποτελούμενο από αυτόματα ΜΡ5, περίστροφα και χειροβομβίδες, πιθανότατα από Αλβανούς λαθρεμπόρους όπλων. Στο σύντομο χρόνο της δράσης τους πραγματοποίησαν ληστείες σε ξενοδοχεία, ανταλλακτήρια συναλλάγματος και ταξιδιωτικά γραφεία στο κέντρο της Αθήνας.

Στις 19 Φεβρουαρίου του 2000 ο Πάσσαρης και οι δύο Ρουμάνοι συνεργοί του ενεπλάκησαν σε αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στην πλατεία Βάθη, στη διάρκεια της οποίας τραυματίσθηκαν δύο αστυνομικοί και σκοτώθηκε ο Βασίλι.

Τρεις ημέρες αργότερα ο Κωνσταντίνος Πάσσαρης συνελήφθη στην πλατεία Αμερικής οπλισμένος με πιστόλι και χειροβομβίδα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έπεφτε νεκρός έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πετρούπολη ο Γκόρεα. Μετά τη συμπλοκή της πλατείας Βάθη ο Πάσσαρης είχε τηλεφωνήσει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και είχε απειλήσει τους αστυνομικούς με αντίποινα. Εκείνες τις ημέρες άγνωστος είχε επιτεθεί με χειροβομβίδα στο Αστυνομικό Τμήμα Μάνδρας και από την αστυνομία θεωρήθηκε χτύπημα του Πάσσαρη, ο οποίος όμως ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι το είχε κάνει αυτός.

Ο Πάσσαρης παρέμεινε στις φυλακές Κορυδαλλού για περίπου ένα χρόνο, προετοιμάζοντας, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, την απόδρασή του. Στις 16 του περασμένου Φεβρουαρίου γράφτηκε μία από τις πλέον μαύρες σελίδες στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Πάσσαρης κατάφερε να αποδράσει, εκμεταλλευόμενος τη μεταφορά του στο Γενικό Κρατικό για εξετάσεις. Πίσω άφησε δύο νεκρούς, τους αρχιφύλακες του Τμήματος Μεταγωγών Αθανάσιο Δρακόπουλο, 47 ετών και Διονύσιο Αλεβιζόπουλο, 49 ετών και ένα τραυματία, τον ειδικό φρουρό του υπουργείου Δικαιοσύνης Ανδρέα Φυσέκη, 32 ετών. Εκτοτε, έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς διαδόσεις, σύμφωνα με τις οποίες έχει θεαθεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

«Γνωστός – άγνωστος» ο Πολυδωρόπουλος

Ο 24χρονος Δημήτρης Πολυδωρόπουλος είναι ένας από τους λεγόμενους «γνωστούς-αγνώστους», από τους νεαρούς, που προκαλούν επεισόδια σε πορείες ή με άλλες αφορμές. Το 1995, έφηβος ακόμη, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε τοποθετήσει γκαζάκια σε μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών τραπέζης. Το 1996 συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής. Από τα δακτυλικά του αποτυπώματα κατηγορήθηκε για την τοποθέτηση του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, δικάστηκε και εξέτισε ποινή διετούς φυλάκισης. Με τον Πάσσαρη γνωρίσθηκε στη φυλακή. Μετά την προχθεσινή σύλληψή του, είπε ελάχιστα πράγματα στους αστυνομικούς. Εξεταζόμενος, υποστήριξε ότι τα όπλα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά του δεν του ανήκουν, δεν έδωσε όμως πειστικές απαντήσεις για το πώς βρέθηκαν εκεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή