Ισχυρή καταιγίδα στα βόρεια προάστια – Πλημμύρισαν πάρκινγκ (βίντεο)

Ισχυρή καταιγίδα στα βόρεια προάστια – Πλημμύρισαν πάρκινγκ (βίντεο)

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή βροχόπτωση έπληξε νωρίς το απόγευμα τα Βόρεια προάστια δημιουργώντας  νέα μεγάλα προβλήματα στον αστικό ιστό. 

Σε Μαρούσι και Χαλάνδρι η καταιγίδα ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, ενώ πλημμύρισε ένα πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Σωρού και Κηφισίας.

Η Πυροσβεστική έχει ήδη δεχθεί πάνω από 140 κλήσεις για παροχή βοήθειας, αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς οδηγών από Μαρούσι και Κηφισιά.

Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, λόγω της νεροποντής. Ειδικότερα, έκλεισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Η πρόγνωση του καιρού

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Πέμπτης 26/07/2018 έντονη αστάθεια αναμένεται να επικρατήσει στη χώρα το διήμερο Πέμπτη 26/07 – Παρασκευή 27/07.

Πιο αναλυτικά:

Την Πέμπτη 26/07 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου, στα ορεινά της Κρήτης, και πιθανόν στην Κυκλάδες και σε νησιωτικά τμήμα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά και ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα περιμένουμε κυρίως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας και ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας, καθώς επίσης ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή