ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Κούκλατζης: Παρακαλούσαμε την Παναγία να επέμβει

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Έλληνες στρατιωτικοί

Ο θείος του Έλληνα υπαξιωματικού Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος μαζί με τον  ανθυπολοχαγό  Άγγελο Μητρετώδη βρίσκονται από τα ξημερώματα στην Ελλάδα έπειτα από 167 ημέρες κράτησης στις φυλακές της Αδριανούπολης στην Τουρκία, είπε μεταξύ άλλων ότι είχε προσμονή για αυτό το χαρμόσυνο νέο και λόγω της εορτής της Παναγίας.

«Όλα αυτά μας συγκινούν ιδιαίτερα. Τους βλέπω πολύ λεβέντες και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Ιδιαίτερα οι γονείς πέρασαν δύσκολα, εγώ την είδηση την έμαθα από τηλεφώνημα δημοσιογράφου. Είχα προσμονή λόγω και της εορτής της Παναγίας», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Κούκλατζης και συνέχισε:

«Όλο αυτό το διάστημα εμείς παρακαλούσαμε την Παναγία να επέμβει και να έχουμε αίσιο αποτέλεσμα. Είχαμε γνώση ότι πάρα πολύς κόσμος προσευχόταν γι αυτό το θέμα».

«Εμείς περιοριζόμαστε στη χαρά που νοιώθουμε αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά εκπροσώπησαν αξιοπρεπώς την πατρίδα και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν», συνέχισε ο θείος του λοχία Κούκλατζη και πρόσθεσε:

«Η σκέψη μας δεν είναι μόνο σε αυτή την ευτυχή στιγμή που ζούμε εμείς, είναι και στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, στα παιδιά που χάθηκαν και οι γονείς τους δεν μπορούν να τους αγκαλιάσουν».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ