Γιουρόπα Λιγκ: Κομβική αναμέτρηση για ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Κομβική αναμέτρηση για ΠΑΟΚ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Μινσκ της Λευκορωσίας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει απόψε την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (22.00) σε αγώνα που ενδέχεται να είναι καθοριστικός στην προσπάθεια πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Εν σχέσει με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Τσέλσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται να προετοιμάζει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στην Μπάτε, με στόχο μόνο τη νίκη. Στην πρεμιέρα, η ΜΠΑΤΕ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Βίντι στην Ουγγαρία, κατά συνέπεια ο ΠΑΟΚ πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη για να μην ξεφύγει στη βαθμολογία η σημερινή αντίπαλός του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς την ήττα από την Τσέλσι ακολούθησαν οι δύο μεγάλες νίκες στα διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Ουάρντα, Ελ Καντουρί και Κίτσιου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στις δηλώσεις του στην ψυχολογική κούραση των ποδοσφαιριστών του από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά κάποιες αλλαγές εν σχέσει με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Σχολιάζοντας την απουσία του Ουάρντα από την αποστολή για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε πως «έχουμε κανόνες, πρέπει να γίνονται σεβαστοί. Είχε τιμωρηθεί για μία εβδομάδα, επέστρεψε χθες σε κανονικό ρυθμό και όταν είναι έτοιμος, θα παίξει». Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αναφερόμενος στην ΜΠΑΤΕ, είπε πως πρόκειται για μια σκληρή ομάδα που απαιτεί σοβαρότητα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ και Καρέλης.

Βαθμολογία 12ου ομίλου: ΜΠΑΤΕ 3, Τσέλσι 3, ΠΑΟΚ 0, Βίντι 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή