Ιρανοί φοιτητές επιδεικνύουν στις κάμερες τα δρεπάνια που κρατούν στα χέρια τους, τα οποία συμβολίζουν τον θάνατο, σύμφωνα με τις διδασκαλίες πολλών θρησκειών, κατά τη διάρκεια της ομηρίας πενήντα Αμερικανών στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τεχεράνη, στο πλαίσιο της Ιρανικής Επανάστασης, το 1979. (AP Photo/Aristotle Saris)


Η σφοδρότητα των γερμανικών βομβαρδισμών εναντίον του Λονδίνου είναι εμφανής από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το διάσημο ξενοδοχείο Κάρλτον, μετά από μία νυχτερινή αεροεπιδρομή των γερμανικών βομβαρδιστικών, το 1940. (AP Photo)


Ένας στρατιώτης του αμερικανικού πεζικού και ο τετράποδος σύντροφος του, ένας σκύλος ο οποίος εκτελεί καθήκοντα ανιχνευτή, έχουν πέσει στο αφιλόξενο έδαφος της ζούγκλας του Νότιου Βιετνάμ, κοντά στα σύνορα με την Καμπότζη, κατά τη διάρκεια μίας επιχείρησης εντοπισμού κρυμμένων οχυρών των Βιετκόνγκ, το 1966. (AP Photo/stf)


Οι δύο ίσως εμβληματικότεροι σκηνοθέτες του Χόλιγουντ τις δεκαετίες του '70 και του '80, ο Τζορτζ Λούκας και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, δημιουργοί κλασικών ταινιών επιστημονικής φαντασίας της εποχής («Ε.Τ. ο Εξωγήινος» και «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» ο πρώτος, η πρώτη τριλογία του «Πόλεμου των Άστρων» ο δεύτερος), παρακολουθούν την απογείωση του Διαστημικού Λεωφορείου Κολούμπια, στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, στη Φλόριντα, το 1983. (AP Photo/Bob Self)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ