ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στα Δικαστήρια της Ρόδου κατά την προσαγωγή των κατηγορούμενων για τον φόνο της φοιτήτριας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Στην ανακρίτρια Ρόδου οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν και να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή»,  στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκαν εξαγριωμένοι πολίτες που εξύβρισαν τους κατηγορούμενους και επιχείρησαν να φτάσουν κοντά τους. 

Αν και οι χώροι των δικαστηρίων φρουρούνται με έντονη αστυνομική παρουσία και θυμίζουν «αστακό», μια ομάδα από το πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από το κτήριο κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό και προσπάθησε να κατευθυνθεί προς το γραφείο της Ανακρίτριας Ρόδου, χρησιμοποιώντας παράλληλα υβριστικά συνθήματα.

Τη δεύτερη φορά οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν το εξαγριωμένο πλήθος και εντός των δικαστηρίων παραμένουν μόνο όσοι είναι απαραίτητο να βρίσκονται εκεί (δικαστικοί υπάλληλοι, δικηγόροι, διάδικοι κλπ).

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του 19χρονου Αλβανού είχε ομολογήσει τις πράξεις τους και την εμπλοκή τους στην υπόθεση, όμως  δια του συνηγόρου του έχει κατατεθεί αίτημα ακύρωσης της, ενώ ο 21χρονος από την Λίνδο αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, αναμένεται ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια Ρόδου να αποφασίσουν για το αν θα προφυλακιστούν.

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ