Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη για τη 17η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Σήμερα: 15.00: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, 17.15: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος – Ηρακλής, 19.30: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός. Αύριο: 19.30: Καλλονή – Παναθηναϊκός.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται αύριο την Κέρκυρα σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής. Σήμερα: 14.00: Αν. Καρδίτσας – Εργοτέλης, 15.00: Αγροτικός Αστέρας – Πανελευσινιακός, Χανιά – Αχαρναϊκός, Ζάκυνθος – Λαμία, Ολυμπιακός Βόλου – Παναχαϊκή, Τρίκαλα – Παναιγιάλειος. Αύριο: 18.00: Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τους Τράχωνες στο «Γεντί Κουλέ» για τη 14η αγωνιστική. Η σέντρα θα γίνει στις 15.00. Στον 1ο όμιλο ο Αρης έχει ρεπό.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα (16.30) στο Ρέθυμνο για τη 13η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Αύριο (17.00), ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ. Για την 1η αγωνιστική του Β΄ γύρου της Α1 γυναικών: Σήμερα: 12.00: ΠΑΟΚ – Κώων Ιπποκράτης, 14.30: Ολυμπιακός – Νίκη Λευκάδας.

ΠΟΛΟ: Στην «Αρίνα» του Βελιγραδίου αρχίζει σήμερα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία. Αύριο θα ανοίξει η «αυλαία» για την αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών. Η εθνική θα παίξει με την ισχυρή ομάδα της Ουγγαρίας.

ΒΟΛΕΪ: Με το παιχνίδι Ηλιούπολη – ΑΕΚ (17.00) ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Α1 γυναικών.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η εθνική ανδρών υποδέχεται στη Μίκρα Θεσσαλονίκης την Ουκρανία (15.00) για τον 3ο προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017. Ο Ορφέας αντιμετωπίζει τον Αμύντα Αμυνταίου (16.00) στον τελευταίο αγώνα των προημιτελικών του κυπέλλου γυναικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή