Εθνική μπάσκετ: Ο Σπανούλης επέστρεψε

Εθνική μπάσκετ: Ο Σπανούλης επέστρεψε

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To… πρώτο πιάτο είχε σερβιριστεί αρκετούς μήνες πριν όταν ο Ρικ Πιτίνο είχε δηλώσει πως ήθελε τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική. Το μεσημέρι της Πέμπτης… σερβιρίστηκε και το κυρίως πιάτο, όταν οι δύο άνδρες γευμάτισαν σε εστιατόριο της παραλιακής και έδωσαν τα χέρια.

Έτσι, ο 38χρονος γκαρντ, περίπου έξι χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του με τα γαλανόλευκα, θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά της Βικτόρια του Καναδά.

Το πρώτο ματς της ελληνικής ομάδας θα είναι με τον οικοδεσπότη Καναδά στις 29 Ιουνίου (02:05 ξημερώματα 30ης Ιουνίου στην Ελλάδα).

Την 1η Ιουλίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κίνα (02:05) και η Τσεχία την Ουρουγουάη (05:35), ενώ στις 3 Ιουλίου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί (διασταύρωση με τον άλλο όμιλο της Τουρκίας, της Ουρουγουάης και της Τσεχίας) και στις 4 Ιουλίου ο τελικός (02:05).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή