Μέρισμα 0,20 ευρώ η «Κωτσόβολος»

Μέρισμα 0,20 ευρώ η «Κωτσόβολος»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διανομή μερίσματος 0,20 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2003, ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της «Κωτσόβολος» που συνήλθε χθες. Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης 2003 είναι οι κ. μέτοχοι, κάτοχοι μετοχών της «Κωτσόβολος», στη λήξη της χθεσινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (2 Ιουνίου 2004).

Από την 3η Ιουνίου 2004 οι μετοχές της «Κωτσόβολος» θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψεως μερίσματος χρήσεως 2003. Η καταβολή του μερίσματος θα διενεργηθεί από τη NovaBank, με Σύμβουλο τη Ν. Δ. Δεβλέτογλου ΑΧΕΠΕΥ, από 2 Αυγούστου 2004 και μέχρι 26 Αυγούστου 2005.

Στο μεταξύ, με κέρδη έναντι ζημιών έκλεισε το πρώτο τρίμηνο για τον Ομιλο Κωτσόβολου, ενώ τα κέρδη υποχώρησαν για τη μητρική εταιρεία. Συγκεκριμένα, ο όμιλος κατέγραψε κέρδη ύψους 2,69 εκατ. ευρώ σε σχέση με ζημίες ύψους 1,19 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, ενώ η μητρική εταιρεία παρουσιάζει υποχώρηση στα κέρδη προ φόρων, στα επίπεδα των 1,14 εκ. ευρώ από 1,51 εκ. το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή