Συχνές ερωτήσεις

Χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης ή βρείτε αυτό που ψάχνετε στις παρακάτω θεματικές και ερωταπαντήσεις
Εγγραφή στην kathimerini.gr

Πώς μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου;

  1. Για να διαγράψετε το προφίλ σας, συνδεθείτε πατώντας το εικονίδιο χρήστη (ανθρωπάκι) στο κινητό –ή το κουμπί «Είσοδος» από υπολογιστή– στην πάνω δεξιά γωνία του kathimerini.gr και συμπληρώστε το e-mail σας και το password που έχετε ορίσει κατά την εγγραφή σας.
  2. Επιλέξτε από το μενού την ενότητα «Ο λογαριασμός μου».
  3. Πατήστε στο κουμπί «Διαγραφή Προφίλ» που βρίσκεται κάτω από το κουμπί «Αποθήκευση». Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει κατά την εγγραφή σας και πατήστε το κουμπί «Επιβεβαίωση».

Σε περίπτωση που έχετε κάνει εγγραφή στην kathimerini.gr μέσω των λογαριασμών σας σε Google, Apple ή Facebook θα πρέπει πριν προχωρήσετε στη διαγραφή του προφίλ σας, να δημιουργήσετε κωδικό πρόσβασης ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί «Πατήστε εδώ για να προσθέσετε τον κωδικό σας».
  2. Πληκτρολογήστε τον κωδικό της επιλογής σας στα πεδία «Νέος κωδικός» και «Επιβεβαίωση νέου κωδικού». Στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Αποθήκευση».
  3. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στη διαγραφή του προφίλ σας όπως περιγράφεται παραπάνω.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της «Καθημερινής» , τηλεφωνικά στο +30 210 4808 232 ή στο [email protected]

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε ;

Επικοινωνήστε μαζί μας
MHT