Στα «Ταξίδια» Μαρτίου αυτή την Κυριακή: Ώρα για road trip στις λίμνες και τα ποτάμια της Ελλάδας

Στα «Ταξίδια» Μαρτίου αυτή την Κυριακή: Ώρα για road trip στις λίμνες και τα ποτάμια της Ελλάδας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα οδικά ταξίδια. Στα «Ταξίδια» Μαρτίου το νερό δίνει την αφορμή! Παίρνουμε το αυτοκίνητο και με σημείο αναφοράς τις λίμνες και τα ποτάμια της πατρίδας μας, περιηγούμαστε σε όμορφα χωριά, απολαμβάνουμε την οδήγηση σε μοναδικά τοπία, ζούμε αξέχαστες εμπειρίες.

Στη Στερεά Ελλάδα, αναζητούμε την κοίτη του Ταυρωπού ποταμού, από τη λίμνη Πλαστήρα μέχρι τα ευρυτανικά Άγραφα. Στην Πελοπόννησο, μαθαίνουμε τη συναρπαστική ιστορία της λίμνης Τσιβλού στην ορεινή Αχαΐα και από την πετρόχτιστη Ζαρούχλα φτάνουμε ως τις χιονισμένες πλαγιές του Χελμού και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Ανεβαίνοντας προς βορρά, ακολουθούμε τον ποταμό Στρυμόνα από τη λίμνη Κερκίνη μέχρι και τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Τα highlights των διαδρομών, oι στάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσετε, όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να σχεδιάσετε τις οδικές αποδράσεις του μήνα για τα πιο αξέχαστα σαββατοκύριακα σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα.

Τα «Ταξίδια» κυκλοφορούν την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή