Beckham, Gaultier, Louboutin σε ηλικία 2 ετών, αποκλειστικά στη Vogue, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Beckham, Gaultier, Louboutin σε ηλικία 2 ετών, αποκλειστικά στη Vogue, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Vogue Greece γιορτάζει τα δεύτερά της γενέθλια και προσωπικότητες που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες της της εύχονται χρόνια πολλά με φωτογραφίες τους στην ίδια ηλικία. 

Beckham, Gaultier, Louboutin σε ηλικία 2 ετών, αποκλειστικά στη Vogue, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-1
Christian Louboutin

«Πιθανότατα είναι Σαββατοκύριακο. Άλλη μία συνηθισμένη κυριακάτικη βόλτα με τους γονείς και τις αδερφές μου στο Δάσος του Βενσέν, στο Παρίσι, δίπλα στο οποίο μεγάλωσα και έφτιαξα τις παιδικές μου αναμνήσεις. Στη συγκεκριμένη εικόνα πρέπει να βρίσκομαι καθ’ οδόν προς τον ζωολογικό κήπο, για να δω τους λεμούριους. Η ηλικία των δύο ετών ήταν μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου, την οποία αναπολώ με αγάπη. Σας εύχομαι ακριβώς το ίδιο εκεί στη Vogue Greece».


Beckham, Gaultier, Louboutin σε ηλικία 2 ετών, αποκλειστικά στη Vogue, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-2
Victoria Beckham

«Χαρούμενα γενέθλια, αγαπημένη Vogue Greece! Εδώ με βλέπετε σε ηλικία δύο ετών, σε καλοκαιρινές διακοπές στη Μαγιόρκα, τότε που το παγωτό βρισκόταν ακόμα στο μενού μου. Αυτή η φωτογραφία μού γεννά υπέροχες αναμνήσεις διασκέδασης, γέλιου, ξεγνοιασιάς και αγάπης που μοιραζόμασταν και εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε ως οικογένεια».


Beckham, Gaultier, Louboutin σε ηλικία 2 ετών, αποκλειστικά στη Vogue, αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή-3
Jean Paul Gaultier

«Κάθε Κυριακή, σε ηλικία δύο ετών, πήγαινα στον Κήπο του Λουξεμβούργου στο Παρίσι, για να παίξω στη λίμνη. Μεγαλώνοντας στα προάστια, αυτή ήταν η αγαπημένη μου εκδρομή. Χρόνια πολλά, Vogue Greece!»

*Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο νέο – επετειακό τεύχος Απριλίου της Vogue Greece, που κυκλοφορεί στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (28/3) μαζί με την Καθημερινή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή