Με το Ford Puma ST και το Toyota GR Yaris σε «Ακροπολικές» διαδρομές

Με το Ford Puma ST και το Toyota GR Yaris σε «Ακροπολικές» διαδρομές

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοινό στοιχείο εδώ είναι τα δύο αυτοκίνητα, που βάζουν ψηλά στις προτεραιότητές τους την οδηγική απόλαυση, και βέβαια ο τόπος της δοκιμής, στον Μπράλο, συνδυασμένος στους λάτρεις των ράλλυ με τον εθνικό μας αγώνα. Υπολογίστε, εν προκειμένω, ένα Yaris διαφορετικό από το δικό σας, με τετρακίνηση και με έναν 3κύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων με 260 ίππους. Σύνολο με βάρος πολύ κάτω από τα 1.500 κιλά ενός σύγχρονου GTI, και έτσι, όντας και άψογα ζυγισμένο, θέλεις κάτι πολύ ιδιαίτερο για να το συγκρίνεις. Ο λόγος για το Puma με την ένδειξη «ST», κοινώς αυτό με τον επίσης 3κύλινδρο καλό κινητήρα με τους 210 ίππους, που συνδυάζεται με σοβαρή παρέμβαση στα μηχανικά μέρη. Θα σκεφτείτε πως πρόκειται για ένα υπερυψωμένο Fiesta, αφού απέχει 152 χλστ. από το έδαφος, αλλά αυτό το σχόλιο μεταφράζεται σε μια βιαστική ανάγνωση του press kit. Εκείνο που αποδεικνύεται στο δρόμο είναι ότι στη Ford δούλεψαν, αξιοποιώντας υποδειγματικά το DNA τους.

*Διαβάστε περισσότερα για την αναμέτρηση του Ford Puma ST με το Toyota GR Yaris στο τεύχος Μαΐου. Οι 4ΤΡΟΧΟΙ κυκλοφορούν κάθε μήνα με την «Καθημερινή της Κυριακής».

Εκτάκτως σήμερα με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή