Γιορτάστε μαζί μας τα 100 χρόνια Disney με 4 επετειακά Μίκυ Μάους όλο τον Αύγουστο!

Γιορτάστε μαζί μας τα 100 χρόνια Disney με 4 επετειακά Μίκυ Μάους όλο τον Αύγουστο!

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή» το 1ο τεύχος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Disney φέτος κλείνει τα 100 και το γιορτάζει εξίσου πρωτότυπα και ξεχωριστά. Κομμάτι αυτού του εορτασμού, είναι και η σειρά συλλεκτικών Μίκυ Μάους που προσφέρει η «Καθημερινή» όλες τις Κυριακές του Αυγούστου!

Με γενικό τίτλο «Once Upon A Mouse… In The Future!», η Disney με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες των στούντιό της, μετατρέπουν τον Μίκυ και την παρέα του σε… χρονοταξιδιώτες! Επιλέγουν τα πιο εμβληματικά καρτούν και τα τοποθετούν στο μέλλον. Για την ακρίβεια, σε 100 χρόνια από τώρα, χρόνος ταιριαστός και με τη φετινή επέτειο!

Πώς θα ήταν άραγε οι περιπέτειες του Μίκυ, αν διαδραματίζονταν 100 χρόνια στο μέλλον;

Ρομπότ που απειλούν τους ήρωές μας, διαστημικοί σταθμοί, διαπλανητικά ταξίδια, και φαντάσματα… παντός χρόνου, σε πρωτότυπες ιστορίες μέσα από μια νέα ματιά! 

Στο 1ο επετειακό τεύχος, στα «Μοναχικά Φαντάσματα», τέσσερις φαρσέρ από το υπερπέραν καλούν το Πρακτορείο Εξολόθρευσης Φαντασμάτων του Μίκυ, του Γκούφυ και του Ντόναλντ. Όταν οι τρεις ήρωες επισκέπτονται την έπαυλη, τα… μεταφυσικά ευτράπελα ξεκινάνε, ενώ στο «Trailer Horn», ο Ντόναλντ αποφασίζει να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο δάσος με το τροχόσπιτό του. Για τον Τσιπ και τον Ντέηλ όμως, είναι ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης. Σύντομα, ξεκινάει μια ανελέητη μάχη μεταξύ τους, γεμάτη από απρόβλεπτα σκηνικά!

Αναζητήστε το 1ο συλλεκτικό τεύχος, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή