H νέα εφαρμογή Wellness του TAG HEUER Connected μετράει την ευεξία

H νέα εφαρμογή Wellness του TAG HEUER Connected μετράει την ευεξία

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρόλο που όλοι είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι όλο και πιο σημαντική η ανάγκη να φροντίσουμε την σωματική και ψυχική μας υγεία. Αυτός είναι και ο στόχος της νέας εφαρμογής Wellness που δημιούργησε η TAG Heuer για το έξυπνο Connected ρολόι της. Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει στον κάτοχο του ρολογιού να παρακολουθεί εύκολα και αποτελεσματικά τα βιομετρικά του στοιχεία που δηλώνουν πόσο δραστήριος είναι κάθε μέρα και τον παρακινεί να βελτιώνει την απόδοσή του, ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό και ενεργητικό τρόπο ζωής. Με δύο στόχους ημέρας και μία περίληψη εβδομάδας, η εφαρμογή παρέχει κίνητρο και εξηγεί πως ακόμη και η πιο απλή δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας. Βεβαίως η λειτουργία Wellness δεν απευθύνεται μόνο στους «κοινούς» θνητούς. Ακόμη και οι πιο «σκληροπυρηνικοί» αθλητικοί τύποι βρίσκουν στην εφαρμογή αυτή έναν πολύτιμο σύμμαχο στις καθημερινές τους προπονήσεις.

H νέα εφαρμογή Wellness του TAG HEUER Connected μετράει την ευεξία-1
H νέα εφαρμογή Wellness του TAG HEUER Connected μετράει την ευεξία-2

 

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Wellness;

Ο κάτοχος ενός TAG Heuer Connected μπορεί με μια γρήγορη ματιά να παρακολουθήσει την καθημερινή του δραστηριότητα (πόσα βήματα έκανε), την ένταση (πόσο χρόνο ξόδεψε κάθε εβδομάδα σε μέτρια ή και έντονη άσκηση), το πόσο φόρτισε το σώμα του (παρακολούθηση παλμών) και το αποτέλεσμα της άσκησης (πόσες θερμίδες έκαψε).

H νέα εφαρμογή Wellness του TAG HEUER Connected μετράει την ευεξία-3

Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή TAG Heuer Connected για κινητά, υπάρχει μια νέα καρτέλα Wellness που προσφέρει, επιπλέον των παραπάνω μετρήσεων, πληροφορίες για την εξέλιξη του κάθε χρήστη που τον βοηθούν να βελτιώνεται και να διατηρεί το κίνητρό του να μένει δραστήριος και υγιής.

H νέα εφαρμογή Wellness του TAG HEUER Connected μετράει την ευεξία-4

Με την εφαρμογή Wellness η πρόοδος παρακολουθείται χάρη σε ένα βαρόμετρο που δείχνει το επίπεδο άσκησης κάθε εβδομάδα. Με την αναλυτική του απεικόνιση του πόσο χρόνος πέρασε στη ζώνη λιποδιάλυσης, στην αερόβια και στην αναερόβια ασκηση, οι χρήστες καταλαβαίνουν εύκολα πώς το κάθε λεπτό γυμναστικής ωφελεί με το δικό του τρόπο το σώμα τους.

H νέα εφαρμογή Wellness του TAG HEUER Connected μετράει την ευεξία-5
H νέα εφαρμογή Wellness του TAG HEUER Connected μετράει την ευεξία-6

Τα ρολόγια TAG Heuer Connected ξεχωρίζουν χάρη στον εντυπωσιακό τους σχεδιασμό. Με κάσες από τιτάνιο ή ατσάλι και μεγάλη ποικιλία από λουράκια, διαθέτουν και διάφορες οθόνες ώστε ο χρήστης να επιλέγει αυτή που τού ταιριάζει περισσότερο. Σε αυτό το ξεχωριστό -από άποψη σχεδιασμού- σύμπαν εντάσσεται και η εμπειρία της καινούργιας εφαρμογής.

Δείτε στο παρακάτω video τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα εφαρμογή TAG Heuer Connected Wellness…

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματά της εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή