ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρόσωπα της Πέμπτης

Πρόσωπα της Πέμπτης

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως προχωρά η παραγωγή της τέταρτης σεζόν του τηλεοπτικού «Stranger Things». Η δημοφιλέστατη σειρά του Netflix θα επιστρέψει μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως δείχνει και το πρόσφατο βίντεο με τις πρόβες των πρωταγωνιστών. Αυτοί οι τελευταίοι φαίνεται πως θα βρεθούν σύσσωμοι ξανά επί της οθόνης, συμπεριλαμβανομένου μάλιστα του Ντέιβιντ Χάρμπουρ (φωτ.), ο χαρακτήρας του οποίου φοβηθήκαμε ότι εγκατέλειψε τα εγκόσμια με το τέλος του τρίτου κύκλου. Τελικά μάλλον είναι απλώς αιχμάλωτος στη… Ρωσία.

prosopa-tis-pemptis0

(…) Επειτα από σχεδόν έναν χρόνο… αγρανάπαυσης, την οποία μάλλον έφερε και η μεγάλη επιτυχία του «A Star is Born», η Lady Gaga (φωτ.) είναι ξανά εδώ με καινούργια μουσικά πρότζεκτ. Αυτά προλογίζονται από το φρέσκο βιντεοκλίπ του κομματιού «Stupid Love», όπου βλέπουμε τη δημοφιλή ποπ σταρ να ταξιδεύει στα πέρατα του Διαστήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κλιπ δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη Ντάνιελ Ασκιελ, με τη χρήση αποκλειστικά ενός iPhone 11.

prosopa-tis-pemptis1

(…) Παγκόσμια πρεμιέρα στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ της Τραϊμπέκα θα κάνει, όπως έγινε γνωστό, το «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου (φωτ.). Ο Ελληνας σκηνοθέτης, ο οποίος είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με το «Suntun», επιστρέφει με ένα πολυαναμενόμενο φιλμ που αποτελεί σύμπραξη ελληνικών και ξένων δυνάμεων στην παραγωγή.