ΣΤΙΛ

Τα πιο εντυπωσιακά φορέματα για τα Χριστούγεννα

Οι περισσότερες γυναίκες διαλέγουμε το φόρεμα που θα φορέσουμε τη βραδιά των Χριστουγέννων είκοσι λεπτά πριν φύγουμε από το σπίτι για το ρεβεγιόν. Δυστυχώς δεν υπάρχει ο χρόνος αλλά και η διάθεση πολλές φορές να δοκιμάζουμε φορέματα για να βρούμε το ένα και μοναδικό για το βράδυ των Χριστουγέννων.

Κάθε γυναίκα όμως ονειρεύεται κάθε χρόνο το τέλειο φόρεμα που θα τη μετατρέψει στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Αν, λοιπόν, φέτος έχετε το μεράκι και την όρεξη να οργανώσετε το look σας στην εντέλεια και να δώσετε προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια από το φόρεμα μέχρι τα παπούτσια και από τη σκιά των ματιών μέχρι το αξεσουάρ για τα μαλλιά που θα χρησιμοποιήσετε, δεν έχετε παρά να βρείτε ένα φόρεμα που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ σας.

Ένα άνετο φόρεμα με τις απαραίτητες glam λεπτομέρειες που το κάνει κατάλληλο για την περίσταση. Mini ή maxi, μαύρο ή με χρώμα, με διαφάνεια ή πούλιες ανακαλύψτε το κομμάτι που θα αναδείξει την εμφάνισή σας και προσθέστε μοντέρνα αξεσουάρ και ένα ζευγάρι γόβες ή ankle boots για να κερδίσετε  τις εντυπώσεις.

12 φορέματα που θα σας βάλουν (λίγο πιο νωρίς) σε χριστουγεννιάτικο κλίμα:

The KNLs 130 Ευρώ

 

Altuzarra For Target 66 Ευρώ

 

Η-era 245, 80 Ευρώ

 

Δείτε περισσότερα εδώ