Εις το όνομα ιδεολογιών…

Κύριε διευθυντά
Ολα σωστά, όλα καλά όσα έγραψαν οι αξιότιμοι συνεργάτες σας σχετικά με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Ντροπή και πάλι ντροπή. 

Το χάσμα μεταξύ των δύο κομμάτων εδώ (σας γράφω από Νέα Υόρκη) οφείλεται στον αυξημένο ρατσισμό που υπάρχει σ’ όλες τις πτυχές της καθημερινότητας: φυλετικό, οικονομικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό, ταξικό κι ό,τι άλλο απομακρύνει και διχάζει τους ανθρώπους. 

Λίγο πολύ οι αρθρογράφοι σας κάλυψαν τα παραπάνω. Εκεί που αστόχησαν είναι στην περιγραφή των κομμάτων με την αντιστοιχία τους στη χώρα μας. Το κόμμα των Δημοκρατικών είναι κεντρο-(λίγο)αριστερό, σαν, ας πούμε, Κίνημα Αλλαγής / ΣΥΡΙΖΑ / ΜέΡΑ25 κ.λπ. Το κόμμα των Ρεπουμπλικανών έχει αρχές βαθιά ριζωμένες στον οικονομικό, θρησκευτικό και πολιτικό συντηρητισμό, κάπως σαν Νέα Δημοκρατία και πιο δεξιά. 

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι κακό. Κακοί είναι αυτοί που απ’ όπου κι αν προέρχονται και ό,τι κι αν πρεσβεύουν στέλνουν τους οπαδούς τους «να γίνουν κακοί και να κάνουν το κακό». Αλλωστε όλοι ξέρουμε ότι στο όνομα της «ιδεολογίας» έχουν γίνει τα χειρότερα εγκλήματα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή