Οι βουλευτές που εκλέγονται στον Νότιο Τομέα Αθηνών

Οι βουλευτές που εκλέγονται στον Νότιο Τομέα Αθηνών

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ποσοστό που αγγίζει το 39,5% η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτη στον Νότιο Τομέα των Αθηνών, με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει ποσοστό που οριακά ξεπερνά το 32%. Στην τρίτη θέση με 7,13% το ΚΚΕ.

Η Νέα Δημοκρατία με το ποσοστό που συγκέντρωσε εκλέγει εννέα βουλευτές. Πρώτος με σημαντική διαφορά από τον επόμενο ο Νίκος Δένδιας, Δεύτερος ο Κώστας Κυρανάκης, 3ος ο Διονύσης Χατζηδάκης, στην 4η θέση ακολουθεί ο Χάρης Θεοχάρης, πέμπτη κατατάσσεται η Άννα Καραμανλή με την Σοφία Βούλτεψη να ακολουθεί στην έκτη θέση, ενώ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εκλέγεται στην 7η θέση. Στην όγδοη και ένατη θέση εκλέγονται ο Ιωάννης Καλλιάνος αλλά και ο Πέτρος-Βασίλειος Σπανάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει πέντε βουλευτές με πρώτο τον Νίκο Παππά, 2η τη Θεανώ Φωτίου, στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Γιάννης Μουζάλας, τέταρτος ο Γιάννης Μπαλάφας, στην πέμπτη θέση εκλέγεται η Ραλλία Χρηστίδου. Εκτός Βουλής μένουν ο Νίκος Ξυδάκης, η Κατερίνα Παπακώστα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αλλά και ο Γιώργος Κυρίτσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή