Επίσκεψη Κεραμέως σε δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Επίσκεψη Κεραμέως σε δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Η Υπουργός Παιδείας μίλησε με μαθητές για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, για το πώς αυτά υλοποιούνται, για το πώς μπορούν να βελτιωθούν

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής επισκέφτηκε την Τρίτη η Νίκη Κεραμέως. Η Υπουργός Παιδείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές της Ε’ Δημοτικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, να ενημερωθεί για τον τρόπο που αυτά υλοποιούνται και να ακούσει τις προτάσεις για το πώς μπορούν να βελτιωθούν. Τα παιδιά μάλιστα εστίασαν σε δύο θεματικές ενότητες που έχουν αναπτύξει οι οποίες αφορούν το περιβάλλον και την ενσυναίσθηση.

«Τα ίδια τα παιδιά είναι συχνά οι πιο γόνιμοι κριτές του έργου μας, αυτοί που μας λένε τα καλά αλλά και τα στραβά! Αυτοί που μας λένε πώς το σχολείο θα τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Είχα τη χαρά να επισκεφθώ σχολείο της Αγίας Παρασκευής και να μιλήσω με τους μαθητές της Ε’ Δημοτικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων, για το πώς αυτά υλοποιούνται, για το πώς μπορούν να βελτιωθούν» σημείωσε η Υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT