ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς.

 

Aφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (στο εξής «Πολιτική») και να ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στο Ν. Φάληρο Αττικής, Εθν. Μακαρίου και Φαληρέως 2, τηλ. +30-210-4808000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας privacy@kathimerini.gr εφεξής καλούμενη η  «Εταιρεία» ή «εμείς» ή «μας»), λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς της τόπους.

 

Η παρούσα Πολιτική περιγράφει, επίσης, τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ανωτέρω στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας.

 

1. Λίγα λόγια για τους Δικτυακούς Τόπους της Εταιρείας

Η Εταιρεία ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται τους δικτυακούς τόπους kathimerini.gr, ekathimerini.com, subscription.kathimerini.gr, kestate.gr, greece-is.com, gastronomos.gr, και oinoxoos.net:
To www.kathimerini.gr είναι ο δικτυακός τόπος της ημερήσιας, πολιτικής και οικονομικής, έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, αναλύσεις, αποκλειστικά θέματα, έρευνες κ.ά.
Το www.ekathimerini.com είναι η αγγλική έκδοση του kathimerini.gr.
To subscription.kathimerini.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας, μέσω του οποίου μπορείτε να γίνετε συνδρομητές τόσο στην ηλεκτρονική όσο και στην έντυπη έκδοση της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.
Το www.kestate.gr προσφέρει υπηρεσίες αναζήτησης για ακίνητα, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, εργασία, αντικείμενα, ταξίδια.
Το GREECE is www.greece-is.com παρέχει συμβουλές και γνώσεις για την Ελλάδα στο διεθνές ταξιδιωτικό -και όχι μόνο- κοινό.
Το www.gastronomos.gr είναι μια πηγή ενημέρωσης και εύρεσης γρήγορων συνταγών, εστιατορίων, χρήσιμων μαγειρικών συμβουλών.
Το www.oinoxoos.net σας προσφέρει ενημέρωση για ποτά και  αποστάγματα και σας προτείνει κάβες, γευστικούς συνδυασμούς και ταξίδια γευσιγνωσίας.

 

2. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν  την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

 

3. Τι είναι η  Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

 

4. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και συναφή για τον σκοπό που προορίζονται.

Συγκεκριμένα συλλέγουμε,
α) Δεδομένα ταυτότητας (π.χ. όνομα, επώνυμο)
β) Δεδομένα επικοινωνίας (π.χ. αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση)
γ) Στοιχεία δραστηριότητας (π.χ. επάγγελμα/ δραστηριότητα, αριθμός εγγραφής επιμελητηρίου)
δ) Φορολογικά στοιχεία (π.χ. Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ.)
ε) Στοιχεία πληρωμών (π.χ. στοιχεία πιστωτικών καρτών)
στ) Δεδομένα πρόσβασης (π.χ. κωδικοί, όνομα χρήστη)
ζ) Δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Cookies (π.χ. IP). Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε την Πολιτική Cookies.

 

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων - όπως πληροφορίες σχετικά, τις πολιτικές σας απόψεις, τη θρησκεία, την υγεία ή τον γενετήσιο προσανατολισμό - εκτός αν εσείς επιλέξετε να παράσχετε τέτοιες πληροφορίες (π.χ. στο περιεχόμενο της απάντησής σας σε σχόλιο επί των άρθρων μας)

 

5. Για ποιο σκοπό συλλέγουμε τα Δεδομένα σας;

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας για να:
α) γίνετε συνδρομητές των εκδόσεων μας,
β) για να απολαμβάνετε υπηρεσίες λογαριασμού χρήστη,
γ) επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση αποριών σας,
δ) καταχωρήσετε σχόλια σας στα άρθρα μας,
ε) δημοσιεύσετε αγγελία σας,
στ) διεξάγουμε έρευνα ικανοποίησης των αναγνωστών μας, την προώθηση προϊόντων/ή και υπηρεσιών μας, την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter) για προϊόντα ή/και υπηρεσίες μας,
ζ) σας ειδοποιούμε μέσω ειδοποιήσεων “push” για νέα μηνύματα ή ενημερωμένο περιεχόμενο,
η) διαχειριστούμε τον ιστότοπο και τις συνδεόμενες εφαρμογές,
θ) εξάγουμε συμπεράσματα από ψηφοφορίες και γενικότερα στοιχεία για ερευνητικούς ή στατιστικούς λόγους,
ι) διεξάγουμε διαγωνισμούς και να ανακοινώσουμε και να αποδώσουμε τα δώρα στους νικητές,
ια) εξετάσουμε τα βιογραφικά σας στοιχεία για την πλήρωση θέσεως εργασίας στην Εταιρεία μας,
ιβ) αναλύσουμε το περιεχόμενο που έχει προβληθεί στους ιστότοπους,
ιγ) διαφημιστείτε από εμάς (αφορά φυσικά πρόσωπα).

 

6. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία;

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας μόνο αν έχουμε νόμιμο λόγο για την επεξεργασία τους.
Σε κάθε περίπτωση η επεξεργασία θα στηρίζεται σε μία από τις κάτωθι νομιμοποιητικές βάσεις:
α) στη μεταξύ μας συμβατική σχέση ή στη λήψη μέτρων κατά το προσυμβατικό στάδιο. Για παράδειγμα, όταν γίνεστε συνδρομητές μας, θα πρέπει να καταχωρήσετε το όνομα και το επώνυμο σας, στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής, στοιχεία πληρωμών για να για να καταστεί δυνατή η αγορά συνδρομής από εμάς και η αποστολή της εφημερίδας μας είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή.
β) στη συναίνεσή σας, όπου απαιτείται, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που δεν υπάρχει προηγούμενη συναλλαγή και επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο (newsletter).  Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
γ) στις έννομες υποχρεώσεις της Εταιρείας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να έχουμε νομική υποχρέωση να χρησιμοποιούμε ή να διατηρούμε τα Δεδομένα σας γιατί προβλέπεται ως υποχρέωση μας από την νομοθεσία, όπως για παράδειγμα τη φορολογική νομοθεσία. 
δ) στο έννομο συμφέρον της Εταιρείας. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τους αναγνώστες μας, να προωθήσουμε τις υπηρεσίες μας και να εκμεταλλευτούμε αποτελεσματικά τους ιστότοπους μας για τη δημιουργία, τη δημοσίευση και τη διανομή ειδήσεων και συναφούς δημοσιογραφικού περιεχομένου τόσο ηλεκτρονικά όσο και σε έντυπη μορφή. Για παράδειγμα, βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον μας όταν αναλύουμε το περιεχόμενο που έχει προβληθεί στους ιστότοπους, ώστε να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούνται.

 

7. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας.
Τα Δεδομένα σας ενδέχεται να γνωστοποιηθούν σε συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες τεχνικής υποστήριξης & συντήρησης λογισμικού, διαχείρισης ιστοσελίδας, παροχής υπηρεσιών πληρωμών, παροχής λογισμικού διαχείρισης ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων (newsletter), πλατφόρμας διαχείρισης υποβολής σχολίων σε άρθρα, χορήγησης δώρων διαγωνισμού, καθώς και διανομής περιεχομένου και κυκλοφορίας τύπου.

 

8. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι συνεργάτες μας σέβονται τα Δεδομένα σας;

Οι συνεργάτες μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί:
- να τηρούν εχεμύθεια,
- να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
- να λαμβάνουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας,
- να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (άλλως GDPR).

 

9. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ε.Ε.;

Δεν αποστέλλουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ε.Ε., με εξαίρεση:
- τα Δεδομένα που συμπληρώνετε όταν σχολιάζετε κάποιο άρθρο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα μας, καθώς η λειτουργία παρέχεται από την διαδικτυακή πλατφόρμα https://disqus.com/ της εταιρείας Disqus Inc. Σε αυτή την περίπτωση τηρούνται κατάλληλες εγγυήσεις διαβίβασης δεδομένου, καθώς η Disqus Inc διαθέτει πιστοποίηση Privacy Shield.
- τα Δεδομένα διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου του kathimerini.gr, όπου γίνεται χρήση των υπηρεσιών παροχής λογισμικού διαχείρισης ηλεκτρονικών ενημερωτικών δελτίων (newsletter) της εταιρείας The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, η οποία διαθέτει πιστοποίηση Privacy Shield.
- τα Δεδομένα που συμπληρώνετε για να γίνεται συνδρομητές της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, καθώς η υπηρεσία παρέχεται μέσω της NewspaperDirect Inc dba PressReader ("NewspaperDirect") – που εδρεύει στον Καναδά, όπου παρέχεται επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με απόφαση επάρκειας της Επιτροπής.

 

10. Πότε διαγράφουμε τα Δεδομένα σας;

Τα Δεδομένα σας τηρούνται από την Εταιρεία μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μας τα έχετε κοινοποιήσει, εκτός αν απαιτείται παράταση του χρόνου αυτού λόγω νομικών αξιώσεων ή εννόμων υποχρεώσεων μας.
Η δήλωση συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται newsletter από την Εταιρεία και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή αποστολής του.
Τα Δεδομένα λογαριασμού χρήστη διατηρούνται για όσο χρόνο είναι ενεργός ο λογαριασμός χρήστη, εκτός αν έχει προκύψει νέος σκοπός επεξεργασίας για κάποια εξ αυτών.
Τα Δεδομένα συνδρομής σας τα τηρούμε για όσο χρόνο είστε συνδρομητές των υπηρεσιών μας και για όσο χρόνο υφίσταται εκ του νόμου υποχρέωση μας για τη διατήρηση τους ή και νομική αξίωση καταβολής του τιμήματος.
Για το χρόνο διατήρησης των Δεδομένων που συλλέγονται μέσω των Cookies μπορείτε να ενημερωθείτε από την Πολιτική Cookies.

 

11. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση, γνωστοποίηση, απώλεια ή τυχαία/ αθέμιτη καταστροφή και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

 

2. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

- Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα Δεδομένα σας.
Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς πώς και ποια Δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε. Μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων.
- Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών Δεδομένων.
Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για τη διόρθωση των ανακριβών Δεδομένων σας και τη συμπλήρωση ελλιπών (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης αποστολής των εκδόσεων μας), ώστε να είναι πλήρη και ακριβή.
- Έχετε δικαίωμα διαγραφής.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα Δεδομένα σας, αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.
- Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
- Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.
Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
- Έχετε δικαίωμα ανάκλησης/εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.
Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας, όπου έχει απαιτηθεί και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας ή αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.

 


13. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας με την υποβολή  συμπληρωμένων των προτύπων αιτήσεων που θα βρείτε παρακάτω είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας (Ν. Φάληρο Αττικής, Εθν. Μακαρίου και Φαληρέως 2) είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της privacy @kathimerini.gr.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

14. Πότε απαντάμε στα Αιτήματά σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

 

Αν τα Αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα αιτιολογώντας την απάντηση προς εσάς.

 

Σε περίπτωση που δεν λάβετε απάντηση εντός της ανωτέρω προβλεπόμενης προθεσμίας ή η απάντηση που λάβατε δεν ήταν ικανοποιητική ή το ζήτημα σας δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

 

15. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας, εκτός από την περίπτωση χρήσης «cookies» στην ιστοσελίδα μας, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας.

 

16. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

 

17. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο.
Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

 

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε στις  15/11/2019