Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς – Η σχέση του με τον ναζισμό (βίντεο «Κ»)

Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς – Η σχέση του με τον ναζισμό (βίντεο «Κ»)

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ίχνη του καταδικασθέντα σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στη Χρυσή Αυγή, Χρήστου Παππά συνεχίζει να αναζητά η Ελληνική Αστυνομία, με τον ίδιο να παραμένει άφαντος από την 1η Οκτωβρίου όταν και είχε δώσει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου επί των ποινών για τα μέλη της Χρυσής Αυγής, η ΕΛ.ΑΣ. είχε πραγματοποιήσει εφόδους σε σπίτια σε Αττική και Γιάννενα, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας είχαν αποπειραθεί να εντοπίσουν τον Χρήστο Παππά και αμέσως μετά την ανακοίνωση της αρχικής ετυμηγορίας του δικαστηρίου στις 7 Οκτωβρίου. Οι προσπάθειές τους, ωστόσο, είχαν αποβεί άκαρπες.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του επονομαζόμενου «υπαρχηγού» της Χρυσής Αυγής, Περικλής Σταυριανάκης, έκανε λόγο για συνειδητή επιλογή του πελάτη του να μην εμφανιστεί ενώπιον των αρχών.

Υπενθυμίζεται πως η «Κ» είχε αποκαλύψει μέρος από τα τουλάχιστον τέσσερα βίντεο που εξετάστηκαν στη δικογραφία της Χρυσής Αυγής και στα οποία ο Χρήστος Παππάς εμφανιζόταν να μαθαίνει σε ένα ανήλικο αγόρι πώς να λέει σωστά «Heil Hitler».

Άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς – Η σχέση του με τον ναζισμό (βίντεο «Κ»)-1
Ο Χρήστος Παππάς «χαιρετά» ναζιστικά
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή