Επτά τα θύματα της κακοκαιρίας Daniel – Νεκρός 69χρονος στον Βόλο

Επτά τα θύματα της κακοκαιρίας Daniel – Νεκρός 69χρονος στον Βόλο

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων της κακοκαιρίας Daniel.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Άλλος ένας άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός στο Βόλο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό των νεκρών της κακοκαιρίας Daniel στους επτά. 

Συγκεκριμένα, νεκρός εντοπίστηκε από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας 69χρονος άνδρας που αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης.

Ανασύρθηκε από πλωτό του Λιμενικού στην περιοχή Άναυρος Βόλου.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία του Βόλου, ο οποίος στην προσπάθειά του να πάρει λίγο νερό από την θάλασσα, στην περιοχή του Αναύρου, γλίστρησε και έπεσε στη ακτή που είναι γεμάτη με τεχνικά μπλόκια με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και στη συνέχεια να πνιγεί.

Η σορός του εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί, μπροστά από τον “Ίσαλο” και περισυνελέγη από άνδρες του Λιμενικού που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στην περιοχή.

Εκφράζονται, ωστόσο, φόβοι πως με την υποχώρηση των υδάτων, ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να ανέβει. Όπως μετέδωσε λίγο νωρίτερα το Open επικαλούμενο εθελόντρια στον Παλαμά Καρδίτσας, ενδέχεται να υπάρχει μία ηλικιωμένη γυναίκα νεκρή σε πλημμυρισμένο σπίτι.  

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή