Πρόβλημα υγείας για τον Sting που ακυρώνει τις συναυλίες του

Πρόβλημα υγείας για τον Sting που ακυρώνει τις συναυλίες του

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλες τις συναυλίες του τις επόμενες μέρες σε Γερμανία και Τσεχία ακύρωσε αιφνιδιαστικά ο Sting (Στινγκ) για λόγους υγείας, εντείνοντας την αγωνία εκατομμυρίων θαυμαστών του.

Ο 67χρονος Βρετανός σταρ, που έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους, είχε ακυρώσει ήδη τη Δευτέρα μια συναυλία στο φεστιβάλ τζαζ της Γάνδης στο Βέλγιο, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά, καθώς ακύρωσε την προγραμματισμένη για απόψε συναυλία στο Μόναχο, την αυριανή στο φεστιβάλ τζαζ της Στουτγκάρδης και την συναυλία που θα έδινε στις 12 Ιουλίου στην Τσεχία.

Με μια λακωνική ανακοίνωση στα social media, ο Sting ενημερώνει το κοινό ότι οι συναυλίες ακυρώνονται καθώς «δεν έχει συνέλθει ακόμη όσον αφορά την υγεία του και ο γιατρός τού συνέστησε να μην ανεβεί στη σκηνή».

Ο ίδιος εκφράζει «ειλικρινή λύπη» γι αυτό αλλά δεν δίνει διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ιδρυτής των Police – με την κλασσική πλέον επιτυχία "Εvery breath you take" – έχει προγραμματίσει για φέτος το καλοκαίρι μια μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη, κυρίως σε πόλεις της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Καλλιτέχνης διεθνούς ακτινοβολίας, ο Στινγκ είναι ένας μουσικός στρατευμένος σε πολλούς πολιτικούς και οικολογικούς σκοπούς, από την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα έως την προστασία του δάσους του Αμαζονίου. Είναι επίσης μέγας λάτρης και γνώστης της γιόγκα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή