Άρωμα αγγλικής εξοχής

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια απομονωμένη γωνιά της αγγλικής κομητείας Hampshire βρίσκεται μια γεωργιανής αρχιτεκτονικής έπαυλη, περιτριγυρισμένη από κήπους, αγρούς, λίμνες και δάσος, που μοιάζει να έχει βγει από μυθιστόρημα της Τζέιν  Όστεν.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της αποφάσισε να μην τη χρησιμοποιήσει για ιδιοκατοίκηση, αλλά να τη μεταμορφώσει, μετά από σχολαστική ανακαίνιση, στο ξενοδοχείο Heckfield Place, μια φινετσάτη πρόταση διαμονής με συνολικά 45 υπνοδωμάτια.

Άρωμα αγγλικής εξοχής-1

Από την ίδια σκάλα ανέβαιναν στα δωμάτιά τους οι ευγενείς μιας άλλης εποχής.

Οι καλεσμένοι μπορούν να χαρούν τη γύρω φύση κάνοντας περιπάτους, ποδήλατο, ακόμα και μπάνιο στις λίμνες, ενώ υπάρχει και μίνι spa για χαλαρωτικές θεραπείες.

Στα δύο εστιατόρια θα απολαύσουν εκλεκτά πιάτα με πρώτες ύλες που προέρχονται από το αγρόκτημα βιοδυναμικής καλλιέργειας του ξενοδοχείου, ενώ για τη βραδινή διασκέδαση υπάρχει μια οσκαρικής λαμπρότητας αίθουσα για κινηματογραφικές προβολές, καθώς επίσης το ατμοσφαιρικό Moon Bar.

heckfieldplace.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή