Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ενταλμα σύλληψης και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο

Συνελήφθη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ενταλμα σύλληψης και για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένταλμα σύλληψης και κατά του γνωστού δικηγόρου Θεόδωρου Παναγόπουλου για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών εκδόθηκε πριν από λίγο από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας Ευ. Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση.

Λίγη ώρα νωρίτερα συνελήφθη μετά από κατάθεση ενώπιον του ίδιου ανακριτή ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την υπόθεση επίσης της μαφίας των φυλακών στην οποία έχει εμπλακεί και έχει προφυλακιστεί ήδη ο δικηγόρος Γ.Αντωνόπουλος ο οποίος έχει εκκρεμότητες με την υπόθεση της Energa και τον Αριστείδη Φλώρο.

Ο Αριστείδης Φλώρος έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη ως ηθικός αυτουργός σε απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου, ενώ για την υπόθεση έχουν υπάρξει τελευταία από συντονισμένες έρευνες αποκαλύψεις που οδήγησαν στην προφυλάκιση του δικηγόρου Αντωνόπουλου και σε επέκταση των ερευνών και στους δύο άλλους δικηγόρους.

Παράλληλα αλβανοί κακοποιοί που εμπλέκονται τόσο στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου όσο και στη στυγερή δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου εμπλέκονται στο κύκλωμα των φυλακών για το οποίο έχουν γίνει συστηματικές έρευνες στις φυλακές Κορυδαλλού και πλέον τα στοιχεία αυτά αποτελούν τον κορμό των ανακρίσεων που διεξάγονται στο εφετείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δικηγόροι για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευ.Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών, διώκονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή