Επένδυση με Παπαγιάννη ο ΠΑΟ

Επένδυση με Παπαγιάννη ο ΠΑΟ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επιμένει… ελληνικά και η απόκτηση του Γιώργου Παπαγιάννη, μία ημέρα μετά αυτήν του Μιχάλη Λούντζη, επιβεβαιώνει την προεδρική δέσμευση για μεταγραφική επένδυση στο άμεσο μέλλον, καθώς και την κάλυψη του χαμένου εδάφους που είχαν οι «πράσινοι» έναντι του Ολυμπιακού, την τελευταία τριετία.

Ο 17χρονος Παπαγιάννης (2,16 μ.) συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ταλέντα της επόμενης γενιάς και ο Παναθηναϊκός, που υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο, θα του προσφέρει το δικαίωμα να σπουδάσει σε αμερικανικό πανεπιστήμιο και να παίξει μπάσκετ το καλοκαίρι του 2015, αν έχει κατάλληλη πρόταση.

Οι «πράσινοι» έχουν βρει στο πρόσωπο του Μάρκους Σλότερ από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον αντικαταστάτη του Στεφάν Λάσμε, ύστερα από την ολοκλήρωση των ισπανικών τελικών, ενώ τουρκικά δημοσιεύματα φέρουν κοντά σε συμφωνία τον Καλάθη και τη Φενέρμπαχτσε.

Στον Ολυμπιακό, ο Ποπς Μενσά-Μπονσού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ αναμένεται ανακοίνωση και τρίτης μεταγραφής ξένου παίκτη, με τον Μάλκομ Ντιλέινι από την Μπάμπεργκ να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά να εξετάζεται και ο Κάρλον Μπράουν (25 χρ., 1,96 μ.) από τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός επανέλαβε στην ΕΟΚ, την πρόταση χορηγίας για το πρόσθετο ασφαλιστικό κόστος των τριών παικτών που απέχουν της προετοιμασίας στην Εθνική Νέων και ήδη δεν υπολογίζονται για το Ευρωμπάσκετ της Κρήτης. Η ομοσπονδία θεωρεί ότι η «ερυθρόλευκη» πρόταση αφορά επιθυμία του συλλόγου να ασφαλίσει περισσότερα πράγματα για τους παίκτες του από όσα προβλέπει η FIBA και έγινε για λόγους εντυπωσιασμού.

• «Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όσο μακρύτερα γίνεται σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα, για να δίνουν συνεχώς χαρά τους Eλληνες», έγραψε ο Νίκος Γκάλης στον λογαριασμό του στο Facebook για την πρόκριση της εθνικής ποδοσφαίρου στους «16» του Μουντιάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή