Πρώτο Σούπερ Καπ, πρώτο επίσημο τεστ

Πρώτο Σούπερ Καπ, πρώτο επίσημο τεστ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aπό την απραξία στην πρώτη επίσημη δράση τους, ύστερα από έξι μήνες, θα βρεθούν σήμερα και αύριο, στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου, οι τέσσερις πρώτες ομάδες του περυσινού πρωταθλήματος, και οι αγώνες του πρώτου Σούπερ Καπ που θα δώσουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο Προμηθέας αποτελούν ουσιαστικά την επανέναρξη του επαγγελματικού μπάσκετ, χωρίς να υπάρχουν θεατές στις κερκίδες. 

Η πρώτη «γεύση» της προσαρμογής τους στα παιχνίδια, που θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι πολύτιμη εμπειρία, καθώς οι κενές εξέδρες δεν θα διαμορφώνουν τη γνώριμη ατμόσφαιρα των γηπέδων και εναπόκειται στους παίκτες να διαμορφώσουν αναλόγως και την ψυχολογία τους.  

Στους σημερινούς ημιτελικούς θα παίξουν: Προμηθέας – ΑΕΚ (16.30) στο «deja vou» του περυσινού τελικού Κυπέλλου και Παναθηναϊκός – Περιστέρι (21.30).

Οι νικητές θα παίξουν αύριο στον τελικό και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό. Τα μέλη όλων των αποστολών υποβλήθηκαν χθες σε τεστ για την COVID-19 και η ίδια εξέταση θα επαναληφθεί αύριο το πρωί. Οι προπονητές Γιώργος Βόβορας (ΠΑΟ), Ηλίας Παπαθεοδώρου (ΑΕΚ), Μάκης Γιατράς (Προμηθέας) και Νίκος Παπανικολόπουλος (Περιστέρι) συμφώνησαν ότι οι ομάδες τους δεν έχουν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, παρά την έγκαιρη προετοιμασία που έχουν κάνει και τα φιλικά παιχνίδια.

Οι «πράσινοι» θα έχουν τον Σαντ-Ρος που αποθεραπεύτηκε, ύστερα από 15 ημέρες, ενώ η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει τον νεοαποκτηθέντα Ντάριον Ατκινς.

• Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Παπανικολάου έως το 2023.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή