H Aegean ενισχύει τις πτήσεις εξωτερικού με 9 επιπλέον προορισμούς

H Aegean ενισχύει τις πτήσεις εξωτερικού με 9 επιπλέον προορισμούς

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενισχύει το πτητικό της πρόγραμμα η Aegean Airlines για τη χειμερινή περίοδο 2014-2015, ενισχύοντας την προσπάθεια επέκτασης της τουριστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα πετάει προς 9 επιπλέον προορισμούς, σε σχέση με τη χειμερινή περίοδο 2013-2014, στο δίκτυο εξωτερικού. Οι οκτώ από τους εννέα προορισμούς εγκαινιάστηκαν κατά τη φετινή θερινή περίοδο οπότε και δρομολογήθηκαν οι πτήσεις προς Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Μάντσεστερ, Ζυρίχη, Μασσαλία, Αμπού Ντάμπι, Βηρυτό και Αμμάν, που θα διατηρηθούν και τον χειμώνα. Παράλληλα η Aegean Airlines επαναφέρει τις πτήσεις προς Κάιρο, ύστερα από 3ετή διακοπή της συγκεκριμένης σύνδεσης, που είχε αποφασίσει λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Αίγυπτο.

Με τη διατήρηση των συνδέσεων της Αθήνας με τη Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη, το Μάντσεστερ, τη Ζυρίχη και τη Μασσαλία, η Aegean Airlines βελτιώνει τη διασύνδεση με τη Δυτική Ευρώπη.

Το χειμερινό πρόγραμμα ξεκινάει στις 26 Οκτωβρίου και θα ισχύει έως τις 28 Μαρτίου 2015. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η Aegean Airlines ενισχύει τη συχνότητα σε δέκα υφιστάμενα δρομολόγια. Αναλυτικά, οι πτήσεις από την Αθήνα προς τη Βαρκελώνη αυξάνονται σε τέσσερις εβδομαδιαίως από τρεις, προς Βερολίνο σε πέντε από τρεις, ενώ προγραμματίζεται και περαιτέρω ενίσχυση της συχνότητας στις εν λόγω πτήσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Αυξημένες συχνότητες θα προσφερθούν τα Χριστούγεννα στις πτήσεις προς Βουδαπέστη, οι οποίες κατά τη χειμερινή περίοδο θα διαμορφωθούν στις τρεις εβδομαδιαίως από δύο που ήταν πέρυσι τον χειμώνα. Με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις, από δύο που ήταν, θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες από και προς το Ντίσελντορφ, με τέσσερις αντί τριών οι ταξιδιώτες της Γενεύης και σε πέντε από τέσσερις αυξάνονται οι συνδέσεις με τη Βιέννη. Παράλληλα, πέντε πτήσεις θα εξυπηρετούν την Πράγα, από τρεις που ήταν πέρυσι, οι οποίες τα Χριστούγεννα θα ενισχυθούν. Μεταξύ Αθήνας και Βαρσοβίας θα εκτελούνται πέντε πτήσεις από τέσσερις, ενώ από εννέα πτήσεις που εκτελούσε η εταιρεία προς Ρώμη, θα πραγματοποιεί πλέον δώδεκα εβδομαδιαίως. Ακόμη μία πτήση προστίθεται και στο δρομολόγιο Αθήνα – Τελ Αβίβ, το οποίο θα εκτελείται έξι φορές την εβδομάδα.

«Η κύρια πρόκληση όλων όσοι ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία είναι η επέκταση της περιόδου, η οποία απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες. Η Aegean συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή με ό,τι μέσα διαθέτει. Ωστόσο είναι απαραίτητο τα αεροδρόμια, η κρατική τουριστική πολιτική και το συνολικό τουριστικό προϊόν να εξελιχθούν συντονισμένα στην ίδια κατεύθυνση και με τον ίδιο στόχο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Δημήτρης Γερογιάννης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή