Ντροπή, αίσχος!

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε ένας άνθρωπος που πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του και ουδείς δείχνει να αλλάζει μυαλά. Ενώ η πολιτεία με την αναβολή όλων των αγώνων θεωρεί πως έπραξε το καθήκον της, οι παράγοντες, μέσω των οπαδικών εφημερίδων και των φερεφώνων τους τσακώνονται, βλέποντας «σκάνδαλα», πίσω από αυτήν την απόφαση. Η λέξη «αίσχος» δεν αποδίδει αυτό που εξακολουθεί να διαδραματίζεται, μετά την απόφαση του υπουργού.

Η οποία απόφαση, σίγουρα δεν μπορεί να διορθώσει απολύτως τίποτα, αν δεν αρχίσουν επιτέλους να εφαρμόζονται οι νόμοι και να υλοποιούνται οι ποινές, που υπάρχουν για την καταπολέμηση της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Σκεφτείτε κύριοι… υπεύθυνοι, πόσο θα πονούσαν όλοι τους, αν αντί αναβολής, επιβάλλατε να παίξουν όλοι «κεκλεισμένων των θυρών», σε μία αγωνιστική, κατόπιν κληρώσεως, για να μην υπάρξουν πάλι… υποψίες; Θα πείτε μαζί με τα ξερά, θα καιγόντουσαν και τα χλωρά. Ομως ποιος σύλλογος καταπολεμά τη βία, ουσιαστικά και όχι με ευχολόγια;

Ας μην κρυβόμαστε όλοι πίσω από το δάκτυλό μας. Aν δεν αλλάξουν μυαλά οι παράγοντες, κτυπώντας πρώτοι τους δικούς τους οργανωμένους οπαδούς. Αν αυτοί οι ίδιοι, δεν βάλουν τέλος, στο μίσος που καλλιεργείται μέσω του οπαδικού Τύπου, σε πολύ σύντομο χρόνο, θα θρηνήσουμε κι άλλο νεκρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή