Στην αναμονή ο Σλούκας, περιμένει νέα πρόταση

Στην αναμονή ο Σλούκας, περιμένει νέα πρόταση

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H απομάκρυνση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό, άρχισε με την άρνηση του παίκτη για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, αλλά η απόφαση του διεθνούς παίκτη για την επόμενη ομάδα του, θα παρθεί το επόμενο διήμερο. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι δυσαρεστημένη με την άρνηση του Σλούκα και προσπαθεί να διαπιστώσει την πληροφορία που έκανε λόγο για συνάντηση του παίκτη με τον τεχνικό της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην Αθήνα. Η ανατροπή του διαφαινόμενου «χωρισμού» του Ολυμπιακού με τον Σλούκα, φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει με νέα πρόταση των «ερυθρολεύκων» που θα εμπεριέχει σημαντική αύξηση στο οικονομικό κομμάτι. Ο Σλούκας θα μείνει ελεύθερος και επίσημα από τον Ολυμπιακό, την

Τρίτη, με τη λήξη του συμβολαίου του, ενώ στις ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, εκτός από τη Φενέρ που έχει προβάδισμα, προστέθηκε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας. Οι Μοσχοβίτες έχουν κάνει πανομοιότυπη πρόταση με την τουρκική ομάδα (τριετές συμβόλαιο, έναντι 3 εκατ. ευρώ) και ο Σλούκας, εκτός του οικονομικού σκέλους, καλείται να αποφασίσει για την επόμενη ομάδα του, αναλύοντας τα κριτήρια του χρόνου συμμετοχής του, τον ρόλο που θα έχει και πιθανότατα την επιλογή συνεργασίας με τον Ομπράντοβιτς ή τον Ιτούδη.

Στον Ολυμπιακό «άδειασε» και δεύτερη θέση ξένου παίκτη με την αποδέσμευση του Τρεμέλ Ντάρντεν, ύστερα από τη συμφωνία του Ντάνστον με την Εφές. Ο Ολυμπιακός που είχε κρίνει ότι είναι ακριβό το συμβόλαιο του Ντάρντεν για τον δεύτερο χρόνο (800 χιλ. ευρώ), δεν άσκησε το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης και ευχαρίστησε τον Αμερικανό φόργουορντ για την προσφορά του.

• Στον Παναθηναϊκό, το θέμα προπονητή παραμένει «ανοιχτό», ενώ χθες ο Σάσα Ομπράντοβιτς που ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αλμπα Βερολίνου, υποστήριξε ότι δεν είχε ουδεμία πρόταση από τους «πράσινους». Αντίθετα, ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε διατεθειμένος και έτοιμος να εξετάσει μια καλή πρόταση, εφόσον του γίνει, φανερώνοντας πρόθεση να φύγει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στο μεταγραφικό πεδίο, δύο στόχοι του «τριφυλλιού», ο Καλάθης και ο Λάσμε, βρίσκονται σε φάση αποδέσμευσης από τις ομάδες τους. Οι Μέμφις Γκρίζλις απέκτησαν για τη θέση του πλέι μέικερ, τον Λουκ Ρίντνουρ από τους Μάτζικ και απομένει να γνωστοποιηθούν οι προθέσεις τους για τον ομογενή πλέι μέικερ. Η Εφές ειδοποίησε τον εκπρόσωπο του Γκαμπονέζου σέντερ ότι θα συζητήσει ανανέωση συμβολαίου με περικοπή αποδοχών, ωστόσο, μία φωτογραφία που ανέβασε ο παίκτης, που πλέον είναι ελεύθερος, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο twitter, αναζωογόνησε τα πράσινα σενάρια.

• Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό της Εθνικής Εφήβων με τις ΗΠΑ στο Ηράκλειο έδειξε πως έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού θα επανεξεταστεί σε δύο ημέρες.

• Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Αμερικανός Μαρκ Κάρτερ που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα για τρίτη χρονιά. Με τη φανέλα του Φάρου Κερατσινίου, στην Α2 κατηγορία, επέστρεψε στο ελληνικό μπάσκετ, ο 39χρονος Μιχάλης Κακιούζης.

• Η Ρεάλ σημείωσε το 3-0 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία μετά την επικράτησή της και στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 90-85.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT