Ανοίγουν και κλείνουν θεατρικές αυλαίες στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια των γιορτών

Ανοίγουν και κλείνουν θεατρικές αυλαίες στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια των γιορτών

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αλλοι ξεκίνησαν λίγο πριν, άλλοι τελειώνουν λίγο μετά τις παραστάσεις τους. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, όλες οι θεατρικές σκηνές φρόντισαν να εντάξουν στη διάρκειά τους και το διάστημα των γιορτών. Ετσι δεν είναι μόνον ότι πολλές νέες παραστάσεις ξεκινούν μετά τις γιορτές, είναι και ότι αρκετές, επίσης, ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Αλλες λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο, άλλες βάσει αρχικού προγραμματισμού.

Επειδή έχουμε ακόμα κάμποσες αργίες, ας τις εκμεταλλευτούμε και θεατρικά. Θα προσπαθήσουμε να θυμίσουμε κάποιες από τις παραστάσεις που θα τελειώσουν τη διαδρομή τους τις επόμενες μέρες (μέχρι 10/1 οι περισσότερες).

Στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στις 10 Ιανουαρίου ολοκληρώνει τον κύκλο της η παράσταση «Animals», που σκηνοθετεί η Ευθαλία Παπακώστα, καθώς και η παράσταση που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Μυλωνάς, «Τσέχωφ» (φωτογραφία). Μια παράσταση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Αντον Τσέχωφ.

Μέχρι την Τρίτη 5 Ιανουαρίου θα παίζεται στο θέατρο Ανεσις η παράσταση «Ερωτική μονομαχία», που σκηνοθέτησε η Κερασία Σαμαρά. Πρόκειται για μια γαλλική κωμωδία των Eugene Scribe και Gabriel Jean Baptiste Ernest Leqouve. Μέχρι 5 Ιανουαρίου, επίσης, θα παίζεται στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων / «Λευτέρης Βογιατζής» η παράσταση «Φθινοπωρινή Σονάτα», που σκηνοθέτησε η Μαρία Μαγκανάρη, με τη Μαρία Κεχαγιόγλου και την Ανθή Ευστρατιάδου.

Στις 10 Ιανουαρίου, τη δεύτερη Κυριακή του 2016, ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους και δύο πολύ μεγάλες παραγωγές. Η μία στο θέατρο Παλλάς, το μιούζικαλ «Billy Elliot», που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Το δεύτερο μιούζικαλ παρουσιάζεται σε μία επίσης μεγάλη σκηνή, στο Πάνθεον της οδού Πειραιώς, είναι το «Nine», σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα. Κάντε τις επιλογές σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT